- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малък ми е...
Малък ми е какво да направя? Някой да помогне?Вече ме резнаха с помоща, и то човека, който ми каза, че ми е малък! И сега незнам какво да правя! Толкова е трудно! ;(
Life sucks sometimes.
You are screwed![]()
За тука е...Първоначално написано от CandyInViolet
Авторке, казах ти аз да си настойчива, ама ти бързо се отказа, а сега онзи не иска да ти помогне, за да ти порасне....![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Да!!! Ама какво да направя! Толкова го молех ти видя! Ама той не та не! И сега си оставам с малък! Толкова е тежко!
И по-малко краставициПървоначално написано от cranberry696
![]()
Luidgie видях...и аз се опитах, ама и на мен отказа...какво да се прави-егоист човек![]()
![]()
![]()
А неговият е толкова голям! И не иска да споделя! Как може да има такива хора!Първоначално написано от MojoJojo88
Ама на мене друго ми е малко!!! В тоя форум никакво разбирателство. Проблемът ми е толкова сериозен! А вие се базикате с мене! Отивам да се режа!
Ма ни съ режи, ще ти подаря един по-голямПървоначално написано от Luidgie
![]()
ДаааПървоначално написано от Luidgie
![]()
Йеееи!!!! Ще си имам голям!!! Благодаря тии!! Спаси ми живота!![]()
Първоначално написано от Luidgie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А кога ще си получа ГОЛЕМИЯ?![]()
Веднага го пращамПървоначално написано от Luidgie
![]()
О да ще мога да комуникирам, без да ми се подиграват, че ми е малък!!!![]()
О, ГОСПОДИИИ!
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Кво ми Господиш! Ти си виновна, че ми е малък! Като не искаш да помагаш, така е!
Викай Господ да ти помогне, чадоВ това си талантлива
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Казах ти, че от тебе имам повече страх и уважение, и държа ти да ми помогнеш!! Какво ми се циганиш?
цаганиш![]()
![]()
Ох извинявай ти неможеш да четеш, каква помощ искам аз тогава?Първоначално написано от kyon
![]()
И аз не знам. Ама съм сигурна, че ще намериш..
![]()