- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малък ми е...
Да се надяваме, че останалата част от форума, не са спряло-тъпи като теб. Много сладък аватар на Наруто бтв.![]()
Мерси и аз му се радвам многоПо тъпи от мен няма да намериш, спокойно.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Първоначално написано от Luidgie
![]()
![]()
![]()
![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Дано не ме чува, че прилича на теб.![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Спокойно и да те чуе, Наруто ше му пръцне... Дано и ти да си в обсега.![]()
ЗАТАПИ МЕ ! БАСИИИ
Лека вечер, мацко.![]()
![]()
Да си оперира кое?Първоначално написано от fenkaaa
И аз това се чудя...Първоначално написано от MojoJojo88
Скучаещи хора,които търсят внимание .. колко жалко.
Да искам точно твоето внимание! И това на всички от форума! Така е като си нямам личен живот.... Само за форумниците ми дреме.Първоначално написано от againstyou
И кво като пишеш иронично,много ли си интересна ? Не искам да се заяждам. ; )Първоначално написано от Luidgie
Не, но виж ти си бая интересна.Първоначално написано от againstyou
Трупкай си мненийца някъде другаде, една тема на базик не можеш да възприемеш!
Точна там е въпроса,че много станаха лиготиите.Първоначално написано от Luidgie
Извинявам се, специално на теб, че нямам проблем от сорта на "Сръчка ме във фейса и аз го сръчках са к'во?" "Пишем си във фейса, ама аз не мога му кажа здрасти" и "мрън мрън Фейсбук, мрън мрън Скайп, Never sow him in life!"
Не всичко се върти около виртуалното пространство.Както и да е,спирам да спамя. ;]Първоначално написано от Luidgie
На повечето хора тук, живота им е в интернета. Незнам какво общо имаше последният ти пост със всичко останало, ама карай.
Вие си правите вече та6ак с тоя форум. Дайте малко на сериозно и пратете на това момиче пи6ка![]()
Ма тя не ще пишка....Първоначално написано от NarutoShippuuden
Колко много любов има в тая тема. <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.