.
Отговор в тема
Страница 1 от 10 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 243

Hybrid View

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city

Вярвате ли в Бог ?

Аз лично не вярвам в Бог.
    1.Той от къде се е създал , за да създаде нас хората и животните
    2.Къде е ?? Като има такива технологии и хората ходат на луната , но там на "небето " никъде няма бог
    3. Има сила но тя не е Божия , това е вярата ни в нас и психиката ни !!

Айде религиозните да ме разубедят , ако могат !

Вярвам в Бог,вярвам в доброто,вярвам в справедливостта ,вярвам,че времето поставя всеки на мястото му,вярвам в съдбата,и в това,което е писано да се случи.
    Вярвам,че няма нищо случайно на този свят,и когато се случи нещо лошо на човек това не е случайност,и че има защо да му се случи,човек си плаща за миналите си грехове рано или късно,вярвам също така и в прошката,няма по-велико чувство от това да простиш.
    Вярвам,че колкото и да е тежко положението на човек,има достоен начин да продължи живота си напред ,а не да се превърне в чудовище .
    Вярвам,че има задгробен живот,и че починалите отиват на по-добро място,вярвам,че човек умира само физически

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    Цитирай Първоначално написано от SunsetGirl
    Вярвам в Бог,вярвам в доброто,вярвам в справедливостта ,вярвам,че времето поставя всеки на мястото му,вярвам в съдбата,и в това,което е писано да се случи.
    Вярвам,че няма нищо случайно на този свят,и когато се случи нещо лошо на човек това не е случайност,и че има защо да му се случи,човек си плаща за миналите си грехове рано или късно,вярвам също така и в прошката,няма по-велико чувство от това да простиш.
    Вярвам,че колкото и да е тежко положението на човек,има достоен начин да продължи живота си напред ,а не да се превърне в чудовище .
    Вярвам,че има задгробен живот,и че починалите отиват на по-добро място,вярвам,че човек умира само физически
    И как се породи тази вяра ?

Град
    Пазарджик city
    вярваш ,,, не , говориш колкото да не заспиш !!!

И по горе те попитаха как се е породила , на какво основание ?

Повече от фен
    Браво! Много хубаво мнение. Радвам се че надеждата не е умряла. Не знаеш колко си благословен човече. Ти имаш вяра,значи имаш всичко. Другите които нямат вяра са бедни духом и слаби психически.
    “Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”

Не се поражда ,просто вярваш,и не говоря,колкото да заспя,това си го казвам съвсем искрено с ръка на сърцето.
    Животът ти не е минал така,както искаш,ако погледнеш през очите на Бог ще разбереш,че така е трябвало да се случи,така е било писано да стане,и тогава ще простиш,това те прави по-силен ,по-мъдър.
    В крайна сметка никой не иска да се разболее от рак,спин,никой не иска да загуби сестра си,брат си,майка си,или баща си в ранна възраст,никой не иска да преживее тежка катастрофа,никой не иска да му разбият сърцето,като го предадат или му изневерят,никой родител не иска детето му да се роди с дефекти,всеки иска детето му да е здраво,никой родител не иска детето му да бъде отвлечено за подкуп и прочие.
    Вярвам,че всяко ЗЛО Е ЗА ДОБРО,това ме крепи,когато съм в тежки моменти,и че когато една врата се затвори се отваря друга.
    Вярвам също така,че проблемите на повечето хора идват от самите нас,истина е,че животът е такъв,какъвто си го направиш,но има една подробност изисква се да имаш и късмет поне 30 % късмет,а останалите 70 % са това,което сам си посееш.
    Умните разрешават проблемите си,а мъдрите ги предвиждат

Цитирай Първоначално написано от commando1
    Браво! Много хубаво мнение. Радвам се че надеждата не е умряла. Не знаеш колко си благословен човече. Ти имаш вяра,значи имаш всичко. Другите които нямат вяра са бедни духом и слаби психически.
    Ето един акт на невежество, дами и господа. Вярата не е фактор, затова какъв си духом или колко слаба ти е психиката. Не познаваш мен или когото и да е друг от този форум, за да твърдиш подобно нещо.

Повече от фен
    Не се поражда ,просто вярваш,и не говоря,колкото да заспя,това си го казвам съвсем искрено с ръка на сърцето.
    Животът ти не е минал така,както искаш,ако погледнеш през очите на Бог ще разбереш,че така е трябвало да се случи,така е било писано да стане,и тогава ще простиш,това те прави по-силен ,по-мъдър.
    В крайна сметка никой не иска да се разболее от рак,спин,никой не иска да загуби сестра си,брат си,майка си,или баща си в ранна възраст,никой не иска да преживее тежка катастрофа,никой не иска да му разбият сърцето,като го предадат или му изневерят,никой родител не иска детето му да се роди с дефекти,всеки иска детето му да е здраво,никой родител не иска детето му да бъде отвлечено за подкуп и прочие.
    Вярвам,че всяко ЗЛО Е ЗА ДОБРО,това ме крепи,когато съм в тежки моменти,и че когато една врата се затвори се отваря друга.
    Вярвам също така,че проблемите на повечето хора идват от самите нас,истина е,че животът е такъв,какъвто си го направиш,но има една подробност изисква се да имаш и късмет поне 30 % късмет,а останалите 70 % са това,което сам си посееш.
    Умните разрешават проблемите си,а мъдрите ги предвиждат
    Най-накрая един умен и свестен човек да се появи във форума. Браво за умният ти и смислен коментар. Дано повече умни и добри хора се появят тук.
    “Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”

Е, съжалявам, че не виждам през очите на човек, който не съществува. Хората ( някои ) имат собствено мнение, не се водят от няколко реда написани в книга. И Сънсет, толкова банално мислиш, чувам едно и също.
    Командо, смешен си, значи, всеки, който не е на мнение с вас, е глупав, така ли ?

Град
    Пазарджик city
    LANGWEILIGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

Толкова сте заблудени с тая вяра в Бог че не е истина ..
    Хем ми е смешно колко сте убедени в това ,,
    хем ме хваща жал за вас..

Слезте на земята ,, и повярвайте че няма бог ,,, и живота е такуф какуто си го направиш , няма поглед през очите на бог ,,,

прошка ... ти от къде си сигурен че ако ти простиш ще ти отв юрнат със сухтото при грешка ...

свалете тези очила ,,, и се осъзнайте.. !!

Вярвам в Бог,определено има висш разум и няма случайности в тоя живот,но представата за Рай и Ад не ми е като повечето хора,смисъл че Ада е място където де боцкат някви демони во веки веков и Рая е домът на Бог,където пееш и славиш Него во веки веков.Аз предполагам,че това е състоянието на душата,вследствие на живота,който води човек тук на Земята,но и аз съм човек и не съм застрахован от грешки.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Къде е бог , когато умират негърчетата от глад ? Те какво са виновни ?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

MilanowPz ,не е нужно да нападаш,и да се остриш затова,че има хора с различно мнение от твоето,бъди малко толерантен .
    Ами,аз прощавам да,защото времето лекува раните,и е жалко човек цял живот да живее в омраза,вина,и упреци към някого или нещо,така наказваш единствено себе си.
    Е,например да вземем една Софи Маринова,която не си знае парите обаче не може да си напише и името,да не мислиш,че,когато е била 10 годишна е знаела,че ще и се случи това,не,нали,съдбата я е избрала да стане такава,просто е имала късмет ,сравнение с баща ми,който е работохолик не знае събота,не знае неделя за почивни дни,бачка от сутрин до вечер за някаква мизерна заплата,мисълта ми е ,че надали тя е положила толкова труд ,за да стане такава,както баща ми се бори,тя едва ли е виждала толкова работа,колкото баща ми,например.
    Друг,пример човек се разболява налага се да му направят операция,той няма пари да плати,и се самоубива.
    Друго,една моя колежка беше бременна и на 4-ия месец пометна,а се грижеше за себе си,и гледаше всичко да и е точно,знаеш ли каква травма и остана?
    NomNomNom,най-често за смъртта на децата си плащат родителите,хайде да не напомням случката на Черния Великден тази година.
    MilanowPz,ами мога да ти кажа,че повечето хора вярват в Бог,както и това,че вярват,че всичко се връща
    commando1,благодаря за хубавите думи,така е,но не искам и да убеждавам някого,който не вярва,не мога да го съдя затова,просто изказвам мнението си.

Цитирай Първоначално написано от MilanowPz

Слезте на земята ,, и повярвайте че няма бог ,,, и живота е такуф какуто си го направиш , няма поглед през очите на бог ,,,
    Ти толкова си се втренчил само в твоето си мнение,че чак не виждаш какво съм написала,така си се заинатил да е на твоето,че чак не четеш докрай какво са ти написали другите.
    Аз казвам,вярвам в късмета,вярвам,че е от значение,и споменавам това,че е истина,че животът е такъв,какъвто си го направиш,но в голям процент 70 % е такъв,какъвто си го направиш и 30 % зависи от съдбата съответно от късмета ти.
    Защото,колкото и да се бориш за мечтите си,или колкото и труд да полагаш за нещо,което искаш да постигнеш,ако нямаш късмет,няма да ти се получи точно,както ти го мислиш и искаш

Абе много са ми интересни атеистите, струва им се че е невероятно че може да има Бог който така перфектно да устрои света..., но в същото време не виждат нищо странно в това, че света се е създал сам (това е според тяхната теза).

Това е все едно да смяташ че е по-вероятно да се създаде сграда, ако хвърлиш на земята купчина с тухли, отколкото ако някой човек започне целенасочено да изгражда сградата с тези тухли с план, инструменти и всичко необходимо.

Другият изключително разпространен малоумен аргумент е "Къде е Бог когато умират хора".
    Ами то основата на християнството е, че всеки се стреми към небесното царство, което се постига в задгробния живот.
    "Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)

Повече от фен

Ти толкова си се втренчил само в твоето си мнение,че чак не виждаш какво съм написала,така си се заинатил да е на твоето,че чак не четеш докрай какво са ти написали другите.
    Аз казвам,вярвам в късмета,вярвам,че е от значение,и споменавам това,че е истина,че животът е такъв,какъвто си го направиш,но в голям процент 70 % е такъв,какъвто си го направиш и 30 % зависи от съдбата съответно от късмета ти.
    Защото,колкото и да се бориш за мечтите си,или колкото и труд да полагаш за нещо,което искаш да постигнеш,ако нямаш късмет,няма да ти се получи точно,както ти го мислиш и искаш
    Точно така! Но и късметът е от Бог. Ако вярваш в Бог,рано или късно ТОЙ ще ти се отплати за труда които си положил. Късметът идва с вярата а вярата идва с труда които си положил.

Мрете, чеда мои, мрете, срещнете Всевишния :Д. Патриот, да ти кажа, не знаеш нищо за атеистите и техните тези. Пляскате си наизуст, най-вече кондом, аа командо, извинявай. Прочели нещо и готови да наливат акъл на другите. Когато ми покажете налични доказателства, не само суха материя, за всичките глупости, които се изписаха, тогава ще повярвам.

Повече от фен
    Въобще не искам да слушам и ли участвам по някакъв начин в диалози с атеистите,те са хора които не се интересуват от гледната точка на събеседника си. Освен това обиждат и се подиграват на по-умните и по-знаещите от тях. Няма как да водя полезен разговор с човек които отрича Бог и се подиграва на християните. Но всъщност това си е напълно нормално държание за вас атеистите,нервният ви и избухлив на места характер ви издава. Затова и не искаме да ви слушаме глупостите и безумията,задръжте си ги за вас,на нас атеистични теории и недомлъвки не ни трябват.

Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
    Патриот, да ти кажа, не знаеш нищо за атеистите и техните тези.
    О, знам, знам
    "Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)

Цитирай Първоначално написано от Patriot
    Абе много са ми интересни атеистите, струва им се че е невероятно че може да има Бог който така перфектно да устрои света..., но в същото време не виждат нищо странно в това, че света се е създал сам (това е според тяхната теза).

Това е все едно да смяташ че е по-вероятно да се създаде сграда, ако хвърлиш на земята купчина с тухли, отколкото ако някой човек започне целенасочено да изгражда сградата с тези тухли с план, инструменти и всичко необходимо.

Другият изключително разпространен малоумен аргумент е "Къде е Бог когато умират хора".
    Ами то основата на християнството е, че всеки се стреми към небесното царство, което се постига в задгробния живот.
    Е, не тъкмо мислех да те допълня споменавайки за абсурдните аргументи "кой е създал Бог?" и любимият на комунистите с, който промиваха дълги години детските мозъци - "защо след, като Гагарин излетя в космоса не видя Бог?" и видях, че авторът на темата вече ги е написал

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Oton48
    Цитирай Първоначално написано от Patriot

Е, не тъкмо мислех да те допълня споменавайки за абсурдните аргументи "кой е създал Бог?" и любимият на комунистите с, който промиваха дълги години детските мозъци - "защо след, като Гагарин излетя в космоса не видя Бог?" и видях, че авторът на темата вече ги е написал
    Така е! Комунистите са виновни за това че сега няма истинска вяра. Между другото не знам дали знаеш но комунизма е покровител и създател на атеизма и материализма. Още от времето на първите комунисти-Маркс,Енгелс и Дарвин та до днешните,почти всички отричат Бог. Но както знаем комунизма загуби в битката срещу Християнството. Това показва още че Дяволът не е непобедим и винаги можем да го надвием. Атеизмът и комунизмът са доктрини създадени от Сатана.

Въобще не искам да слушам и ли участвам по някакъв начин в диалози с атеистите,те са хора които не се интересуват от гледната точка на събеседника си. Освен това обиждат и се подиграват на по-умните и по-знаещите от тях. Няма как да водя полезен разговор с човек които отрича Бог и се подиграва на християните. Но всъщност това си е напълно нормално държание за вас атеистите,нервният ви и избухлив на места характер ви издава. Затова и не искаме да ви слушаме глупостите и безумията,задръжте си ги за вас,на нас атеистични теории и недомлъвки не ни трябват.
    Каква завидна толерантност към по-низшите твари.На това ли ви учи Бог? Пак опряхме до характера, много повърхностно си обяснявате нещата, чак такива примати не сме.

Повече от фен
    Каква завидна толерантност към по-низшите твари.На това ли ви учи Бог? Пак опряхме до характера, много повърхностно си обяснявате нещата, чак такива примати не сме.
    Е,обяснете ги вие по-подробно да ги видиме. Искаме аргументите ви. И кой обиждат ние или вие? Аз лично не съм видял досега някой християнин да използва обиди за разлика от многото атеисти които се скъсват да ни кълнат и обиждат и ругаят-това ли ви е нормалният начин за говорене? Това ли са ви аргументите за диалог с нас-псувни и обиди? Така да никъде няма да стигнете.

Град
    Пазарджик city
    Мрете, чеда мои, мрете, срещнете Всевишния :Д. Патриот, да ти кажа, не знаеш нищо за атеистите и техните тези. Пляскате си наизуст, най-вече кондом, аа командо, извинявай. Прочели нещо и готови да наливат акъл на другите. Когато ми покажете налични доказателства, не само суха материя, за всичките глупости, които се изписаха, тогава ще повярвам.
    +1

Толерантен съм .. разбирам хората с друго мнение и ги уважавам ... но ми е супер странното хора да живея в някаква заблуда ... също както се лъжат децата че има дядо Коледа .. не е ли така ???

сунсет girl ... права си за някои неща ,,, където казваш за Софи ,,, ти да не мислиш че се е издигнала с късмет ... жена да тръгне от нищото и да стане толкова извесна ... не е чиста работата... убеден съм че се е продавала за да стигне до тук .. поне според мен не е късмет ... и където казваш че баща ти работи много за малко пари .. Ама тези пари са ти по ценни .. смисъл по сладки ... отколкото ако имаше твърде много , както повечето извесни хора се чудат къде да си ги зарвът...

вярвам в това че всичко се връща.. но това не е бог .. това може да се каже че е Карма ... или някак сила неразбираема за нас ... но не е БОГ ... поне аз така го разбирам

Добре бе Партиоте... айде кажи ми е къде е Бог.. явно е някъде .. нали казват там на небето ... ???? КЪДЕ ЕЕЕ ????

Повече от фен
    +1

Толерантен съм .. разбирам хората с друго мнение и ги уважавам ... но ми е супер странното хора да живея в някаква заблуда ... също както се лъжат децата че има дядо Коледа .. не е ли така ???

сунсет girl ... права си за някои неща ,,, където казваш за Софи ,,, ти да не мислиш че се е издигнала с късмет ... жена да тръгне от нищото и да стане толкова извесна ... не е чиста работата... убеден съм че се е продавала за да стигне до тук .. поне според мен не е късмет ... и където казваш че баща ти работи много за малко пари .. Ама тези пари са ти по ценни .. смисъл по сладки ... отколкото ако имаше твърде много , както повечето извесни хора се чудат къде да си ги зарвът...

вярвам в това че всичко се връща.. но това не е бог .. това може да се каже че е Карма ... или някак сила неразбираема за нас ... но не е БОГ ... поне аз така го разбирам

Добре бе Партиоте... айде кажи ми е къде е Бог.. явно е някъде .. нали казват там на небето ... ???? КЪДЕ ЕЕЕ ????
    Всичко идва от Бог няма никаква карма. Бог е навсякъде достатъчно е да търсиш Истината. Кармата е от Сатана и няма нищо общо с Бог.
    Господ е този които ни е нужен в момента.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си