- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Вярвате ли в Бог ?
Еми,да не е приятно ,като влезнеш в нета,и да почнат да те натоварват,да те дразнят,хаби се излишна енергия.
Ама,какво да кажа Интернет,всеки в нета е много силен,като видиш,че някой се заяжда още на първата минута няма какво след това да му отговаряш на коментарите ,и да му обръщаш внимание.
Разтоварвай,слушай музика,говори си с приятели и така
Приеми,че просто има хора с различни мнения,и това ще си остане така![]()
ДАНО !Първоначално написано от commando1
Гледай да си спазиш думата.
Права си,наистина интернет е пълен с всякакви отрепки и дебили които се правят на много важни и много знаещи но в реалният живот са пълни дегенерати като атеистите например които не могат и две думи да свържат на кръст но инак знаят цялата религиозна тематика което лично за мен си остава загадка как някакъв сополив келеш не можещ да си напише името ще седне да ми обяснява на мен просветеният в християнството за нещата от живота. (?!?)Първоначално написано от SunsetGirl
Наистина се хаби излишна енергия и човек се натоварва след като води спорове с глупави хора. Затова мисля и повече да не се натоварвам с чужди проблеми и да си гледам интереса. Благодаря за съвета ти,ще ми е от полза,има какво ново да се научи от теб.![]()
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Wie tuka go oburnahte na chat![]()
![]()
Можеш да добавиш,че любовта ще спаси света и да заприличаш на идиот,който използва всички пацифистки клишета в едно изречение...Първоначално написано от SunsetGirl
По темата:
Не.Вижте темата "Няколко въпросчета към атеистите" където отговарям на въпросите на Командо1.
Радваме се , че командото е просто трол.
Наистина, много го бива.
Докато SunsetGirl е просто тъпа![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
RipTheChain нима за теб любовта не е нещо особено,защото за мен любовта е смисълът на живота
Пък ти,като не вярваш,че нищо не се връща,че няма справедливост прави лошо на хората ,има два пътя ,по които избираш да живееш ,единият е достоен,а другият е жалък![]()
Отново пред аудиторията показа глупост и наивност,породени от гняв.Първоначално написано от SunsetGirl
Аз не правя лошо на хората и не искам.Това,че критикувам идиотичния,пацифистки клиширан,пълен с хипарските глупости,с които ни тъпчат главите от телевизията и лишен от твоето лично мнение коментар не значи,че съм лош човек,просто не съм наивен като теб.А това да делиш хората на добри и лоши е повече от тъпо-тъпо на ниво 5 годишна фенка на оная Селена от Дрисни ченъл...А кой е лошият път-този на мафиота например?!Да ти дам пример за достойни мафиоти-Вито Дженовезе,Карло Гамбино и най-вече Джон Готи...Убивали са,но са умряли с достойнство (първите двама,Готи е жив в затвор)...Нима ти не би убила,ако майка ти е заплашена с убийство,въпреки че твоя Бог го забранява...Вместо да ни забранява можеше да ни създаде роботи-без лично мнение като теб,може би си била експеримента му,но е видял колко по-лошо е...[/u]
RipTheChain,мислиш ли,че ако бях разгневена щях да говоря толкова спокойно,или въобще,ако бях ядосана да обръщам внимание на коментарите май ти си се ядосал.Първоначално написано от RipTheChain
Дори да не съм съгласна с мнението ти,аз не казвам,че написаното от теб са глупости,и че се излагаш,не виждам да съм ти отговорила заядливо или остро?![]()
Никой не се излага,истината е,че "едни му викат така,други иначе... "![]()
Спрете да спорите,като гледам вярващите с нищо не са по различни от невярващите в Бог,всеки живее живота,който сам си е устроил това,че единия го е направил с вяра в Бог и си мисли,че Бог е източника на неговото щастие а другия е разчитал само на себе си и пак се чувства щастлив е показателно !
Точно ''+'' и аз това казвам,че тези спорове са излишни всеки си има различно мнение,и няма да убеди другия с инат или обидиПървоначално написано от UNITED2
![]()
Намекът ти е ясен-поел съм по "лошия" път...Освен това аз не мога да знам дали ми "говориш" спокойно.А аз не съм ядосан.По природа езикът ми е по-остър и не пестя истинита стига да си струва,тоест не отправям критики от типа "съжалявам,че трябва да ти го кажа,но си грозен",а подобни на "това,което си написала е глупаво и безлично.Критикувам това,което може да се промени...Първоначално написано от SunsetGirl
Бог е истински и 7 милиарда хора знаят и вярват в него. АМИН!
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
По-голямата част от хората по света са будисти.Тоест не вярват в божество,а в принц-философ!Има и много хора,които вярват в много божества-иди в нецивилозована Африка и ги питай (ако можеш) в какво вярват???На всичкото отгоре има и атеисти!Хората по Земята са 6 млрд.,не 7.При над 3 млрд. будисти определено тези,които вярват в Бог (Иисус,Йехова,Аллах) не са 7 млрд...Първоначално написано от commando1
RipTheChain,коя съм аз да те съдя,че си тръгнал по лош път или да ти намеквам,че не трябва да си живееш живота,както ти решиш,нещо не си ме разбрал,аз не те съдя затова,че не вярваш в Бог,съдбата,късметА,съвпад нията или там,в каквото и да е.
Просто си изразих личното си мнение по въпроса,баща ми също не вярва в Бог,е какво от това той не е тръгнал да ме критикува затова,че аз вярвам,на теб може да ти се вижда наивно,смешно,глупаво и банално,че вярвам,но каквото и да ми казваш не би ме убедил в обратното затова хората сме различни![]()
Не съм поел по лош път,защото не ме познаваш.Отново се държиш като 5 годишна,не само с това,че разделяш хората на добри и лоши,но и с факта,че не разбираш наивността си.Първоначално написано от SunsetGirl
А за атеистите-ние сме различни,колкото и да им се иска на кондома и айрънклад да ни изкарат роботи,които имат едни и същи интереси,характери и вкусове.Има както много тъпи,така и много умни атеисти.
С цялото ми уважение към създателя на тази тема-когато тръгнеш да пишеш тема трябва да имаш някакви познания по темата.Освен това е хубаво да имаш богат подбор от думи.Имам един въпрос-защо си атеист,защото мислиш,че е интересно?Надявам се не.Идеята ми е-информирай се!
Ох,100 пъти ти казах,че не те съдя,и другото,което не разбирам защо имаш толкова негативно отношение към мен,та във всеки твой коментар да обясняваш и да ме съдиш затова колко наивна ,глупава и смешна съм,затова,че не съм на твоето мнение,не съдя аз,съдиш ти.Първоначално написано от RipTheChain
Досега не съм казала нито една обидна дума за теб,а ти във всеки коментар ме нареждаш затова,че не съм на твоето мнение.
Хората били добри и лоши ,ами какви да са?
Моля ,следващия коментар,който оставяш за мен да отсъстват обидните думи,благодаря
Не. Религията е пъъъълна с парадокси.
ОК.Няма обиди.А сега отговори:Първоначално написано от SunsetGirl
1.Съдиш ме.Каза,че съм поел по лош път.Това не е вярно.Не ме познаваш.
2.Негативното отношение е породено от пацифистките клишета-глупости от първия ти коментар...
3.Обидата може да е косвена.В случая не си ме обидила,просто пояснявам.
4.Ти твърдиш,че хората се делят на добри и лоши.Аз не съм съгласен.Следвайки твоят начин на мислене,крадецът е по-добър от убиеца,защото кражбата наистина е по-малко грях.В случая обаче нещата не бива да се разглеждат от позицията на кон с капаци.Ето защо:
а)Кражбата на крадеца може да коства живота на човек.Когато ограби пенсионерката с пенсия 170 лв.,той не я ли обрича на смърт,при това в мъки (глад).
б)Нима ако убиеца убие един на практика безполезен и дори вреден за обществото човек,той не прави услуга на всеки един от нас?!
Доста интересен спор се получи,не мислиш?![]()
Ох ,гномо скучни сте миСамо си чешете езиците и няма какво да се научи
Хайде поне кажете нещо интересно ,вместо да си претегляте мирогледа
Знаеш ли какво е пацифизъм ? Какво нередно виждаш - крайно любопитен съм да поясниш ?Негативното отношение е породено от пацифистките клишета-глупости от първия ти коментар...
Наясно съм ,че си още малък ,но все пак ми е любопитно едно нещо - симпатизираш на Нацистка Германия ,нали ?
А какво е становището ти в такъв случай ? Не се делят ... или може би ги демаркираш по някакви други признаци / качества ?Ти твърдиш,че хората се делят на добри и лоши.Аз не съм съгласен.
Да,знам какво е пацифизъм-антивоенно движение,хората членуващи в него са по-познати като хипари.Не симпатизирам нито на него,нито на нацизма,но и нямам нищо против пацифизма.Неприятни са ми изказванията й,които за изсмукани от пръстите.Говори ми клишета,които мога да чуя по всяка една телевизия-"важна е вярата в доброто и справедливостта","прошката е най-великото чувство","хубаво е да погледнем през очите на Бог".Мога да изреждам още много.Първоначално написано от Auriss
1.Не е важна вярата в доброто и справедливостта.Вярата не променя нищо.
2.Прошката не е чувство,но дори да е то не е най-великото.Най-великите чувства са страхът и гордостта.Като стана въпрос за нацизъм-може би Хитлер щеше да е още жив,ако не го бе дострашало да се изправи пред съд,или може би гордостта му не му е позволила такова унижение.
3.Командото гледа през очите на Бог и според коментарите му съдя,че се вживява като ангел...И аз съм "гледал през очите на Бог"-молитва сутрин и вечер,рядки разговори с момичета,за да не ме помисли Бог за блудник...
А относно "добрия" и "лошия"-да,мисля че хората не се делят на добри и лоши.Не ги демаркирам,защото това не е математика-убийство=5 лева на бедните и седмица пост,звучи смешно!Причината да не деля хората на добри и лоши е,че просто не знам кой какво прави докато не съм около него.Това да делиш хората на добри и лоши е ниво "Трите прасенца"-вълкът е лош,защото иска да изяде прасенцата,а прасенцата са добри,защото...накрая го убиват!![]()
MALE ... wie tuka ot temata za tfa dali ima ili nqma bog .. go oburnahte na rugatni edin kum drug , obqsneniq... pacifizmi , nacizmi ... aide po temata ako moje ??
Shtom nqma dokazatelstwa za neshto , znachi to ne sushtestwuwa !!! (wiziram gospod)
Дано съзнаваш каква тежест носи това изречение
и дано нещата ,които казваш ,не са само на хартия.Не е важна вярата в доброто и справедливостта.Вярата не променя нищо.
Тук ме обърка ? Не делиш хората на добри и лоши ,но признаваш съществуването на такива категории ,така ли ?Причината да не деля хората на добри и лоши е,че просто не знам кой какво прави докато не съм около него.
Ако можеше да си напълно осведомен ,това би ли променило отношението ти към подобно разделение ?