Цитирай Първоначално написано от MilanowPz
Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
Мрете, чеда мои, мрете, срещнете Всевишния :Д. Патриот, да ти кажа, не знаеш нищо за атеистите и техните тези. Пляскате си наизуст, най-вече кондом, аа командо, извинявай. Прочели нещо и готови да наливат акъл на другите. Когато ми покажете налични доказателства, не само суха материя, за всичките глупости, които се изписаха, тогава ще повярвам.
+1

Толерантен съм .. разбирам хората с друго мнение и ги уважавам ... но ми е супер странното хора да живея в някаква заблуда ... също както се лъжат децата че има дядо Коледа .. не е ли така ???

сунсет girl ... права си за някои неща ,,, където казваш за Софи ,,, ти да не мислиш че се е издигнала с късмет ... жена да тръгне от нищото и да стане толкова извесна ... не е чиста работата... убеден съм че се е продавала за да стигне до тук .. поне според мен не е късмет ... и където казваш че баща ти работи много за малко пари .. Ама тези пари са ти по ценни .. смисъл по сладки ... отколкото ако имаше твърде много , както повечето извесни хора се чудат къде да си ги зарвът...

вярвам в това че всичко се връща.. но това не е бог .. това може да се каже че е Карма ... или някак сила неразбираема за нас ... но не е БОГ ... поне аз така го разбирам

Добре бе Партиоте... айде кажи ми е къде е Бог.. явно е някъде .. нали казват там на небето ... ???? КЪДЕ ЕЕЕ ????
Всичко идва от Бог няма никаква карма. Бог е навсякъде достатъчно е да търсиш Истината. Кармата е от Сатана и няма нищо общо с Бог.
Господ е този които ни е нужен в момента.