Бог не вярвам да има , но има някаква сила. Вярвам в съдбата и всеки има определена такава! Не знаеш , как ще те завърти живота... Личен пример с мен , бях много щастлив и на върха(за мен така се чувствах) , сега не мога да се похваля с това и не ми е никак лесно положението.

Религията , не само християнството , но и всички друго са една голяма конспирация. Тя създадена да вкара овцете в строя , защото ако всеки прави каквото си иска до къде ще стигнем?

Като я има всеки , ако тръгне да прави нещо лошо , ще се позамисли малко или много. Това е насаждано с години.

Ще вкарам малко хумор! Нали господ ни гледа отгоре , е как , нали земята е кръгла? Тези дето са отдолу , как ги вижда?

Хора сигурен съм , че сте си задавали въпроса , как някой хора чуват господ , че им говори , дали това не е истината й им говори? Дали те са просветлените , а ние да ги мислим за луди?

Ами да ви кажа те наистина не са психично стабилни! Защо ли ?
Ами като им дадеш 2-3 хапчета дето трябва да пият , тези гласове спират , ако е божия реч , нали и след това ще го чува , няма хапчета-мапчета , но май се оказва психоза

Ражда се дете и умира , какво е виновно то ? В момента се ражда , какво може да е сторило? С какво е заслужило? Това е само един пример , а колко други има.
Това е малко от мнението ми! На тази тема толкова може да се говори ,че не е истина , но според мен има повече доказателства и факти , че Бог не съществува. (дори като го пиша ми се иска да не е вярно , но май е така)

Едит: Живота е тук и сега и го живейте както искате вие самите , не си поставяйте стени. Не мисля даже ,че правя лоши неща(поне много лоши де) , но казвам остави това , че ако това-онова не правиш , ще намериш покой след този живот. Кой ми дава гаранция?Ами ако живота се окаже "падаш и умираш" и те заравят ей там като куче? Някой ще ми върне ли живота ? Така както аз съм искал да го изживея? И тоя , ония ти правят мръсно и те тъпчат да седиш там ли пак? Нищо да не правиш , да търпиш? Аз искам тук да ми е хубаво , ЖИВОТА да ми е хубав , не напразни обещания , където никой не е бил и никой не се е върнал и никак не е доказано.