- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Трябва ми вашето мнение!
Помогнете ми! Искам да си сменя прическата, но не знам с каква. Не знам каква ще ми отива. Насочвам се с прически с бретони, но не знам косата какво да я правя. Дайте ми савет!
Косата ми стига над бюста и малко приличам на николета лозанова![]()
Ок.Първоначално написано от ylitybaby
И аз искам снимка.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И тая тема е в Любов, защото......
fake
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Ми не знам как да я кача. Това със николета лозанова беше шега .. просто да добавите представа долу-горе каква е прическата ми![]()
на пластовеможе би, ако те видим ще е по-лесно
![]()
![]()
Има милион сайтове за качване на снимки. Избери си един и я качи. Може да постнеш иот фейсбук, ако имаш.
И за това че е в тема любов .. не знам как се прави защото сам нова![]()
много ясно че не сам копие на николета лозанова, но като отидох на фризьор, и казах че искам такава, но тя ме направи по-различно![]()
http://yulityyy.znih.com/nocache/ima...?rnd=143327340
косата ми е гъста и права за информация и за да може д ми дадете по-добар савет.![]()
Първоначално написано от ylitybaby
Ето ти един добър съвет: намери къде е буквичката "Ъ" на клавиатурата ^_^
Сладка си, остани си така.
И никакви пластове, плз?
Тъпо е на пластове.....
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от FuckedUp
от любов към косата и прическата![]()
Не виждам логика в това да си нов и в това да слагаш темата в грешен раздел...
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Защо да си на пластове? Косата ти е гъста? Какво по-хубаво от това бих те посъветвала малко да ти филират бритона, НО МАЛКО и да го направят на 1 странаПървоначално написано от jghgh
![]()
The sun comes down, the stars come out.. It's beautiful, isn't it!?
Очи пълни, ръце празни...)))))
Много по-добре е да си на пластове, особено ако косата ти е тежка като моята. Мъчих се години с равна коса.Първоначално написано от jghgh
Авторке, едно към едно си с НиколетаНе знам как я търпиш да ти се подгъва навън тази коса, ако бях аз, щях да откача. Добре ти е така, само нека ти е филират в краищата.
Ми на пластове няма сми ако не я изправя всеки ден.
Иначе при повечето коси автоматично се нагъват навън и ако са много пластове човекът заприличва на елха.
А пък редовното изправяне пък изтощава и така.
Иначе и аз съм с коса, която ако се пусне много дълга слепва на черепа и съм принудена да си правя пластове. Но ги пускам доста дълги, иначе изглежда зле, а аз не си изправям косата.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Преместена.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Защо да е тъпо??!?!?? Аз съм на пластове от години и само я подкъсявам и всички са на мнение че е прекрасно. Пък мадамата е сладка с хубаво лице и според мен ще й отива на пластове - някой каза и да се филира, също ще е готиноПървоначално написано от jghgh