.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Басейн

Басейн

Здравейте,не знам дали темата е за тук,извинявам се ако е така Значи днес бях на басейн и през по голямата част лежах по гръб и предната част ми се изпече добре и ми почервеняха краката,ама отзад съм беличка.Като застана в профил отпред червено отзад средно някакво има разлика.КАк да го оправя Скоро на басейн пак няма да ходя и със солариум дали ще стане малко изравняване или ще се пече пак повече предната част а задната ще е назад с материала :Д

ами трябва да се печеш и отзад, но щом няма да ходиш на басейн [море]?? ,ако няма никъде да ходиш излез на двора/терасата и там се печи, но преди да се изложиш на слънце се намажи с мазило, АКО ИСКАШ ДА НЕ ТЕ БОЛИ, защото щом си червена (не е задължително) ще те боли

Значи май солариума отпада като вариант.То не ми е толкова проблем ама се вижда повече на бедрата и затова.Но ще изчакам значи да ми мине червеното и ще видя как ще стои :Д

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Ъъ
    За един ден няма как да стане фрапираща разлика, споко...

И аз взех да го осъзнавам пък и то сравнение с червеното ми се струва бяло :Д ама дреме ми вече ще се оправи ,ако ме дразни по нататък ще видя ккакво ще правя )

Мега фен Аватара на xoxi
    Щом си била само 1 ден, спокойно.
    След няколко дни ще избледнееш и няма да си личи толкова разликата.
    Аз миналата седмица се изпекох повече от лявата страна, но като гледам сега въобще не личи. Само, че на мен не ми беше първи ден и вече съм кафява.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Като идеш другия път на басейн се печи на другата страна,за да ти се изравнят.

Печи се от другата страна Аз така сега след морето от лявата страна ми се забелязва разлика от банския на дупето, а от дясната няма и съм си по-беличка
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Днес вече не съм червена отпред и не се забелязва толкова и се успокоих ,нещо май се бях стресирала излишно.Благодаря ви за отговорите ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си