- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момчета?
Моя въпрос, е какъв е вкусът на женската течност, и както някои от нас поглъщаме сперма, вие поглъщате ли женска течност?
не че съм я поглъщал а е попадала женска течност ... леко солена![]()
Когато живота ви поднася лимон ,направете си лимонада !
има вкус на бульонче..но е доста по-гъста..
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
Зависи от това какво си хапнала, както при мъжката сперма, доколкото знам, от интимния сапун и гел, от хормоналния баланс и други такива. Мен ми харесва, понякога е леко кисела, друг път дори сладка, но най-често е солена, тъй като средата там е киселинна. Ако не вярвате, пробвайте с лакмусМен ми харесва, много ми е приятно да я усещам в устата си още дълго време след акта
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Вкусът се определя от това в коя фаза на месечният цикъл е.Първоначално написано от hoooodyhoooooo
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
абе тука май много филми сте гледаливкуса е индивидуален и до сега не съм видял разлика от това какво е яла и в коя фаза на месечния си цикъл е. Иначе до въпроса е леко солена и готина на вкус (лично мое мнение) и ме кефи да гълтам
солено-киселкои щеш нещеш поглъщаш докато правиш шпакли
Хубав въпрос.Първоначално написано от Polita
Да, няколко пъти ми се е случвало.
При мен беше киселичко. А, ако се е измило момичето много добре - няма вкус на друго, освен на вода.
Good luck, Bad luck, Luck...
Добре, а мен не ми харесва. Чувствам се странно ^^
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Пия я като вода![]()
Определено не е най вскусното нещо на света!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
На тая женска течност и се вика мъзга ;д
Иначе .. все още не съм опитвала, за да отговоря по темата![]()
О, колко цивилизовано! В кой медицински речник го прочете?Първоначално написано от dream1707
По темата: Аз съм много сладка на вкус..![]()
![]()
горчиво , солен , поносим , но защо да го гълтам не ми ясно ?![]()
Харесва ми ! Пъхам 2 листа мента и малко захар и вкуса много наподобява мохито ! Пие се дълга сламка, но малко трудно се разбърква...
Ми.. такова соленичко ми е. Иначе обикновено няма какво толкова да се гълта, тва да не ти е cumshot![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
и на мене ми харесва![]()
Незнам как ви се е случвало да има "сладък" вкус, тъй като там доло поради самата среда /както каза някой преди мен/, секретът е на киселинна основа.. Досега всичките са били основно солено и чат пат кисело.. Ма това са някакви човешки секрети, така че едва ли можем да очакваме да имат вкус на тирамису..![]()
![]()
Първоначално написано от Done
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fuck is fun, fuck is funny.
A lot of people fuck for money.
If you think that fuck is funny -
fuck yourself and save the money ;]]
Направо се спуках от смях.
Еми няма на4ин да не поглне6 ако прави6 6пакли ина4е вкусът е соленикав при пове4ето![]()
+1Първоначално написано от daniela0108
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Ние не обичаме да я гълтате, а да я вадите!Първоначално написано от lili12