.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47

Тема: датите

Hybrid View

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Според мен само хората ,които никога не са изграждали хубава връзка,ще тръгнат да отразяват всеки месец,а още по-зле -седмиците. През половин година според мен ще бъде мило дори ако се отпразнува малко ,но иначе съм против

Супер фен Аватара на LeprikonA
    вманиачаването и подаръците са глупави (особено това с подаръците, все едно двама души са заедно само за това ) иначе е мило, ако на самата дата се направи жест, показващ, че се помни - на годишнина например
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

датите

Според мен е нормално да помниш кога сте тръгнали, да аз съм смятала месеците .. но да си подаряваме постоянно нещо е супер тъпо, примерно на годишнината ни да, сладко ще е, че сме се сетили един за друг, но все пак е много дразнещо да броиш месеци, седмици, дни .. още малко и часове и минути .. просто няма смисъл с моя сме от 3 години и на годишнината ни аз му казах знаеш ли какъв ден е днес и той ми отговори знам скъпа целуна ме и излязохме на вън беше супер .
    Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"

Женска съм

Град
    Лом - София
    Според мен само един глупак може да забрави датата на която е срещнал любовта си ;]
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg

Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава :P

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Ам .. зависи... не мисля, че трябва да правиш проблем за тази тема кога сте тръгнали... поне аз така мисля.

.. DaKid ..

Град
    Лом - София
    Цитирай Първоначално написано от Missmarch
    Ам .. зависи... не мисля, че трябва да правиш проблем за тази тема кога сте тръгнали... поне аз така мисля.
    Реално погледнато не е ли така ?

Град
    Лом - София
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Цитирай Първоначално написано от icetoo0
    Много е хубаво и приятно да се видим на датата и тя да ми каже "-Мило днес сме 25" и да ме прегърне и целуне.Това за мен е знак че това момиче мисли за нас и нашата връзка като цяло
    И ние сме на 25ти.
    Ми да празнуваме заедно ?

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Аз пък си броя месеците, не виждам нищо лошо.
    *сън*

помня си ги датите .. ии кога сме се запознали и кога сме тръгнали и всякакви такива други дребни детайли .. разбира се, че не държа да се отбелязва грандиозно или нещо подобно- примерно ми стига и само да се сети, че сме въпросната дата и да драсне един смс - толкова мило ми става <33

Датата е хубаво да се помни, ама това да подаряваш подаръце и глупаво..Не е ли по-добре една добра целувка с любов по повода \/ .. И чувството, когато разбереш , че някой се е сетил за тази ДАТА
    И за междудругото..тази дата 25 беше и наша дата с бившато, която си обожавах..Изкарахме колко време - 25.03.2010-25.10.2010 ( ама дали беше октомври или ноември ) .. Тръпка голяма беше

Град
    Лом - София
    Цитирай Първоначално написано от jump897
    Датата е хубаво да се помни, ама това да подаряваш подаръце и глупаво..Не е ли по-добре една добра целувка с любов по повода \/ .. И чувството, когато разбереш , че някой се е сетил за тази ДАТА
    И за междудругото..тази дата 25 беше и наша дата с бившато, която си обожавах..Изкарахме колко време - 25.03.2010-25.10.2010 ( ама дали беше октомври или ноември ) .. Тръпка голяма беше
    Е нас Бог ни събра на най хубавия празник - Коледа... И до днес сме щасливи и се обичаме

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Според мен датите са важни.Е,не да се подарява всеки месец,поне не след 6-ия месец,после на година-две,без повод и т.н..тъпо е да изчисляваш дали ходите от 5месеца ,2 седмици и 3 дни или 5 мес,2 сед. и 2 дни..

Просто е мило да сте заедно на тези дати,връзката е най-големият подарък.

За мен е важно да се помнят някои по-значими дати като от кога сме заедно, от кога живеем заедно, от кога сме сгодени и т.н. Подаръци сме си правили за шестия месец и после на кръгла годишнина. Почти винаги си честитим месеца. ;D
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от peyton31
    помня си ги датите .. ии кога сме се запознали и кога сме тръгнали и всякакви такива други дребни детайли .. разбира се, че не държа да се отбелязва грандиозно или нещо подобно- примерно ми стига и само да се сети, че сме въпросната дата и да драсне един смс - толкова мило ми става <33
    +1 достатъчно ми е, че се е сетил

Повече от фен Аватара на Taam
    Аз съм на принципа "ако се сети-сети". Не ми е болезнено, ако забрави или не го счита за важно.
    Едно време много си ги помнех датите. Сега ,не знам защо, не помня нито една... Може би защото преди и аз смятах за задължително да се измисля някаква изненада на "месечина", "годишнина" и така нататък. Обаче с времето (и хората) започна да ми става почти маловажно.
    Пък и в сегашната ми връзка нещата се случиха по толкова оплетен и мъчителен начин, че е абсурд да се обяви която и да е дата за "достойна за празнуване". Спомням си деня, в който съм осъзнала, че съм влюбена в него и нататък забрави да се сетя нещо.
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Мега фен Аватара на gummybear
    Ем за подаръците е малко тъпичко .. може примерно ,когато сте заедно 1 година или нещо такова .. според мен е хубаво да се помнят датите

theo <333

Цитирай Първоначално написано от icetoo0
    Цитирай Първоначално написано от jump897
    Е нас Бог ни събра на най хубавия празник - Коледа... И до днес сме щасливи и се обичаме
    Е това е яко

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Относно целувка вместо подарък-за мен това е глупаво. Аз всеки ден целувам половинката си, защото го обичам. С какво една целувка ще е по-различна, ако е на празник???
    Не казвам, че е наложително да се правят подаръци-не, не е. Ние на всяка годишнина ходим само двамата някъде-на кръчма, на кино, на разходка извън града-няма значение. Просто въпросния ден го отдаваме изцяло един на друг, без компютри, без приятели, без роднини, без подаръци, без работа-всичко странично се избягва...
    За съжаление не можем да правим това всеки ден, за това на нашия ден си подаряваме това-отдаваме се изцяло един на друг, пък било то и само за 24 часа...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Отбелязваме само кръгла годишнина.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Държа човека до мен да знае кога сме тръгнали и да се сеща на годишнината.Не държа на подарък за 1-ва,2-ра... година,но държа да си спомня,че преди n-време на тази дата сме се събрали.
    Що се отнася до подаръците за всеки месец - не ми харесва идеята Предпочитам да подарявам подаръци без определен повод (не,че +1 месец е някакъв си повод де).Много по-хубаво е половинката ми да знае,че съм видяла дадено нещо,свързала съм го с него и за това съм му го подарила,пред това да си каже "Тя знае,че днес правим еди-колко-си месеца и за това ми го е купила."
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на brusa
    аз помня датите но не съм маняк да броя дните месеците итн и тва с подаръците всеки месец е найстина много тъпо достатъчно е само да си спомним че на този ден е започнала приказката
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Голям фен Аватара на dami666
    Ами помня датата,да.Всеки месец не се лигавим да си разменяме подаръци и тн.Даже 6 месеца пропуснахме,защото той беше на майната си.Годишнините,според мен,си заслужава да се отбележат.
    Believe in yourself.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си