- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще помоля за отгорови на 2 въпросчета :)
Здравйте teen-i
1. Има едно момиче, което го харесвам. И двамата си го знаем, но проблема ми е, че тя не е от моя град. Не знам какво прави и с кого излиза. Сигорен съм, че има много по красиви от мене.
Мога да отида до нейния град, но само за 2 дена можеби 2-3 пъти в годината. Не знам как да я задържа по интернет. Сега само вечер си пишем и говорим.![]()
Ако може малко предложения, ще съм много благодарен.![]()
Не ти препоръчвам връзка от разстояние
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Първоначално написано от borislav4491
да си промениш характера - трудно, братко, трудно, все едно себе си да промениш. за връзката от разстояние - още по-трудно, само ще се измъчиш с това (като гледам вече си започнал).
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
може да се каже, но такова момиче не е за изпускане. Тя харесва такива като мене. Трудно ще намеря друга, която да ме харесва.![]()
Връзка по интернет твърдо НЕ.
Извинявай че ти убивам мечтите ,но дори да си перфектен ако неси до това момиче достатъчно често всеки които може да бъде ще има голяма преднина пред теб. Дори да сте заедно много време винаги на единия ще му писне че неможе да сте заедно и всичко ще свърши. След като нямаш възможноста да си с това момиче по често по добре си останете само приятели.
Една приятелка има гадже в друг град и... Въпреки че се виждат от време на време (веднъж на 1-2 месеца) и държат постоянна връзка, си имат доста проблеми. Трудно е с връзка по интернет, трябва и да се виждате често. Не знам... Опитайте, ако не стане, поне няма да съжалявате.![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Нищо няма да се получи,не залагай на такава любов.
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
Защо да се измъчваш с тази Интернетна връзка?!
Невиждани очи лесно се забравят... Ще ти мине, просто е някакво увлечение. Пък + това като е в друг град, дори и да ходите не я знаеш какво прави, с кой излизаш и така нататък...
Колкото до първия ти въпрос, ами сам можеш да се оправиш... Да се настроиш психически, да си кажеш "не трябва да съм сръмежлив, трябва да заговоря еди си кой и дрън, дрън, дръннн". Не е трудно!![]()
ДО някъде не е интернет връзка. Запознахме се когато бях на почивка.
От там започна всичко.![]()
Ще кажете, че няма шанс така да го разбирам.
Но няма да мисля като вас.
Да добавя това, че се сме разбрали дори да ходим догодина на почивка заедно.![]()
Тя като те харесва, ти харесваш ли я толкова много че да се захванеш с интернет връзка?Първоначално написано от borislav4491
НЕ четете ли горните отговори бре?Първоначално написано от teen4e55
Казах ви срещнах ме се на морето. От там започна всичко.
Искам предложения какво мога да направя.
И да много ясно е, че я харесвам.
Може и повече да се каже.
Ами чета ги, просто тва ми звучеше някво такова все едно я харесваш насила и за това. Интернет връзката изисква доста нерви и от личен опит мога да ти кажа че накрая нещата се прецакват рано или късно... Което е много жалко, но ако ти трябва време за губене - занимавай се с това и така.
Оффф айде моля без коментари " зарежи я, няма смисал....".
Викам си аз дай да пиша в тоя форум да видя кво ще ми препоръчат.![]()
Кажете нещо хубаво.
Единствено последния отговор ми хареса.
+1![]()
Моляте да не пишеш в моята тема.Първоначално написано от elysunny
![]()
Аз бях в почти същото положение обаче реших да се откажа. Ако се харесвате много давайте.
пич, виждаме че си много 'лътнал ама ето и аз щи кажа- глупост по- голяма като връзка от разстояние или там скайп връзка няма . още повече щом мацката не е за изпускане- не знаеш с кой може да е тръгнала и да те изиграе много лошо. не се захващай. и нещо може би мъдро- не знам- Каквито очи гледАли, такива сълзи капАли . а ако искаш нещо различно от. ОФ ОСТАВИ Я - ми ок давай , взимайте се........![]()
Еми ти пък не стига че питаш, ама и с претенции само за хубави работиПървоначално написано от borislav4491
![]()
Ама вие пак продължавате.![]()
Искам само съвети моля и може да пишето ако на вас ви се е случвало![]()
Ахахаха, искаш да ти кажем това, което ти се иска да чуеш? Самонавивай си се.. Ясно ни е, че е единствена и неповторима, и не за изпускане. Следващата пак ще е единствената. Замисли се дали 2-3 виждания в годината си заслужават, при условие, че има страхотни възможности на нормално разстояние.Първоначално написано от borislav4491
Като момче си длъжен да си уверен и можещ, за да се чувства сигурно момичето до теб. Може да го приемеш като предизвикателство да надмогваш ниското самочувствие, когато усетиш, че го демонстрираш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ти сериозно ли?Първоначално написано от borislav4491
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от NomNomNom
Да бе искам да разбера дали може да стане тая работа
![]()
Такаа... Честно да ти кажа тази връзка "от разтояние" въобще няма да се получи така както си я мислиш. Първата причина е ясна, абсолютно всички ти казаха, че като не се виждате не става.
Освен това се замисли дали би накарал това толкова прекрасно момиче, което може би повече от харесваш да си стои и да чака вашите 2-3 срещи годишно ... т'ва ня'а ни'къв смисъл !
Еее не ти казвам да я забравиш , щом неможете да имате връзка. Не губете контакт, ходете си там където сте планирали да ходите, чувайте се, ако искате, излизайте няма нищо лошо. Просто сега явно не ви е момента (:
Пък как да си промениш организма/характера немога да ти кажа ;д питай специалист ...
Питаш за мнение, ние отговаряме. Животът е гадна работа и не винаги нещата стават така, както ги искаш. Можеш да пробваш, но както казаха по-горе, едва ли ще стане нещо. Надеждата умира последна, но не е лошо и да си повече реалист...