- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Oт какво е ;x ?
Проблемът ми е че от март, 1 месец след рожденният ми ден почнах да се потя много без причина ( много НЕ като количество а като ПЪТИ) Повечето хора с които споделях ме успокояваха с това,че е нормално,било от пубертета (също и 1 приятел е като мене)
Използвам много ролони,бръсна се , какво ли неправя но все се потя , но това е странното че не винагиНапример вечерта исках да пробвам да се изпотя и си сложих ДЕБЕЛО одеало и изобщо не се изпотих а ми беше МНОГО топло или като пътувам ( в кола) също не се потя . Четох за тази половин година много много теми за потене и така разбрах че не страдам от някакво заболяване , но все пак много се чудя от какво ще се потя така и дали ще продължава .. ?
Краката не ми се потят,а дланите малко защото винаги ми са МНОГО топли ръцетеА забравих и като ми е съвсем нормално (като съм у нас или на хладно място) не се потя изобщо.
БЛАГОДАРЯ ЗА ТРУДА,КОЙТО СТЕ ПОЛОЖИЛИ ЗА ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТАЗИ ТЕМА (bow)
мии пробва ли да се изследваш за нещо на хипофизата? ии иначе тва сигурно е от стрес и на мен ми се е случвало като се притеснявам, да се потя малко повечко. можеш да поровориш в интернет за някоя народна отвара против изпотяване, чела съм някакви рецепти, но не помня вече..
Can I steal your mind for a while?
Can I stop your heart for a while?
Can I freeze your soul and your time?
http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI