- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос.
Хей хора !Имам един въпрос ... преди 1 меец се забих с едно момче,което ми бърка.Така и не стигнахме до секс , но мисля,че ме е отворил с пръст... знам,че звучи тъпо,обаче не съм много сигурна..смисъл по едно време усетих някаква болка (търпима,не особено голяма) .. нямаше кръв,но знам,че не винаги има ... после не ме болеше изобщо..не искам да ме нападате в коментарите,просто искам да ви попитам как мога да разбера дали съм отворена или не,защото е важно за мен :С мерси предварително (:
Нищо не е направил.. щом и кръв не е имало. А болката е ясно защо е..
Може би си. И аз май направих нещо подобно преди години,но не ми пука. Първия път си е първи, без значение какво друго си завирала там![]()
~девойче съм~
Разпорена си! Край!
бъркал ти е? - в носа ли?
Има шанс да те е "отворил", дори и да е, какво толкова голямо значение има за теб?
Понякога кръв няма и не е задължително да боли ужасно силно. Може и да те е отворил, а може и да не е. Само гинеколога ще каже със сигурност.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Според мен не си, той бая надълбоко трябва да ти е бръкнал да ти кажа![]()
Първоначално написано от malkotoo
![]()
![]()
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..