.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: въпрос.

въпрос.

Хей хора ! Имам един въпрос ... преди 1 меец се забих с едно момче,което ми бърка.Така и не стигнахме до секс , но мисля,че ме е отворил с пръст... знам,че звучи тъпо,обаче не съм много сигурна..смисъл по едно време усетих някаква болка (търпима,не особено голяма) .. нямаше кръв,но знам,че не винаги има ... после не ме болеше изобщо..не искам да ме нападате в коментарите,просто искам да ви попитам как мога да разбера дали съм отворена или не,защото е важно за мен :С мерси предварително (:

Нищо не е направил.. щом и кръв не е имало. А болката е ясно защо е..

^Ми то може и да няма кръв.
    По принцип при отваряне има известна болка и в повечето пъти кръв. Само дето ние не сме между краката ти и не можем да ти кажем дали си отворена.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Може би си. И аз май направих нещо подобно преди години,но не ми пука. Първия път си е първи, без значение какво друго си завирала там
    ~девойче съм~

Guest
    Разпорена си! Край!

бъркал ти е? - в носа ли?

Има шанс да те е "отворил", дори и да е, какво толкова голямо значение има за теб?

Супер фен Аватара на Me4encety
    Едва ли те е "отворил",може да си тясна и за това да те е боляло,или да не си се овлажнила достатъчно.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Провери с краставица

честно никой не може да ти каже защото при някой болката е съвсем лека и поносима и няма кръв

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Такава тениска на Finland си търся вече 2ра година и не мога да си намеря

ПТ - Може да пробваш и при гинеколог.

Понякога кръв няма и не е задължително да боли ужасно силно. Може и да те е отворил, а може и да не е. Само гинеколога ще каже със сигурност.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от buzzzz
    ^Ми то може и да няма кръв.
    По принцип при отваряне има известна болка и в повечето пъти кръв. Само дето ние не сме между краката ти и не можем да ти кажем дали си отворена.
    Съгласна.

Според мен не си, той бая надълбоко трябва да ти е бръкнал да ти кажа

Цитирай Първоначално написано от malkotoo
    бъркал ти е? - в носа ли?

Има шанс да те е "отворил", дори и да е, какво толкова голямо значение има за теб?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си