- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Запознах се с момче и още в началото го харесах. Започнах да се влюбвам видно и той в мен. тръгнахме и след около седмица той се отдалечи .. вече втори ден отдалечен го попитахкакво му има и защо е така а той започна да ми обяснява , че между нас не се получава защото все още има чувства към бившата си с която е бил 3 години и това че не може да ми се отдаде изцяло щяло да ме нарани аз естествено се почувствах гадно и го питах дали късаме и той ми каза , че ако намеря по правилно решение ок обаче според него това е най - вярното сега обаче една седмица след като сме разделени започнахме да излизаме по приятелски днес бях с него 5 часа и все още имам чувства към него. Това ме наранява и не знам какво да правя чудя се как да си го върна . Някакви идеи освен да говоря с него?
Благодаря предварително ^^
I am SUPER girl
Мислиш ли,че има смисъл да си с него,докато той още има чувства към бившата си?Няма ли да ти е гадно?Да се чувстваш пренебрегната?!
Даам.. освен пренебрегната ще се чувстваш излишна.. Той ще залъгва себе си с теб, а на свой ред ще лъже теб като ти казва, че те обича etc..![]()
Говори с него, друго няма какво да ти кажаЗамисли се над това, дали си струва да си го връщаш !?!?! Той ти е казал,че има чувства към бившата, искаш ли да си заместител ? Според мен лично, това момче не е готово за нова връзка и определено смятам, че ти ще страдаш накрая. Но ти си човека, който трябва да реши.
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Благодаря много , че толкова бързо се отзовахте бтв аз съм на 14 а той на 16 сега като се замисля май наистина няма смисъл да започваме нещо отново и не искам да съм парцал който се използва за следи от кока кола ако ме разбирате не искам да ме използва за да я забрави , но когато бяхме заедно сякаш беше истинско а и като излизаме почти всеки ден ми е трудно да не съм до него , но ще се справя благодаря ви!
I am SUPER girl
Твърде си незряла. Остави го ,като иска да се върне при бившата си,не е момчето за теб.Няма какво повече да направиш (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Няма какво да направиш повече.
Момчето ти е казало, че още я обича.
Какво да правиш? Спри да излизаш с него и да си храниш надеждите напразно ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Моме, ти мазохист ли си? Момчето има чувства към друга и е направил много добре като ти е казал. Просто няма как да е с теб изцяло. И ти все пак искаш това... А и още нещо... знаеш ли ква е разликата в акъла и начина на мислене на един 14 годишен и един 16 годишен.. и там сигурно има нещо..
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Така или иначе си наранена. Рискувай и тръгни с него.. квото стане ..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Да,айде да тръгне с него,че да стане още по-нараненаПървоначално написано от kyon
![]()
Страшна логика.
Щом момчето обича друга,тя за кво да се навира?За нея изобщо няма да е приятно да е на 2ро място.
Докато е с теб ще мисли за друга... няма смисъл. Не се занимавай.
I'll be your dream, I'll be your wish, I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love ... be everything that you need ... <3
На мен ми е все тая.. тя пита в форумПървоначално написано от DeviL_AsS
Толкова не може сама да прецени..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
бившата е просто оправдание. просто не те харесва достатъчно, че да остане с теб за по-дълго.
REGGAE BOOM <3