Цитирай Първоначално написано от Concussion
Цитирай Първоначално написано от npp
Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
Не сакам да спорите...бийте се! Искам да виждам изпонападали зъби! Залозите при мен! Според мен цветето ще е по-агресивен, но нпп ще го победи с постоянство с ударите в главата! Но това е лично мое мнение!
да ти кажа никак не е препоръчително някой да остане без зъби, бъди сигурен че не е приятно, а може би за немалко хора е било (и) непоносимо, по-добре е човек да си има всички зъби, доброто сдъвкване на храната е много важно - учил съм науката за хранене(-то) дълги години
Интересно защо не подкрепи мнението си с цитат от Библията...
ти си разбрала - изненадан съм

насистина в Библията не се говори много за тези неща, и не са те най-важните, и дори може и без тях, но все пак чрез тях човек също може да се подсигури, ето защо Бог ги е съветвал да спазват хранителни пости и да се хранят с определени храни през времето на стария завет, на което не се набляга така в Новият Завет, защото Новият е много по-съвършенният

"И като повика народа, рече им: Слушайте и разбирайте! Това, което влиза в устата, не осквернява човека; но това, което излиза от устата(т.е. но неправдите, които произлизат от човешката вяра/духовност), то осквернява човека. Тогава се приближиха учениците и Му рекоха: Знаеш ли, че фарисеите(т.е. че неправедните духовници) се съблазниха(т.е. се уплашиха/възнегодуваха) като чуха тая дума?" Матей 15: 10-12,

"Ето, давам ви власт да настъпвате на змии(т.е. дяволи(-те)/демони(-те)), и на скорпии(т.е. повреди(-те)), и власт над цялата сила на врага; и нищо няма да ви повреди." Лука 10: 19