хора не знам на кого да се оплача, и се надявам да съм оцелил правилните хората значи на 14 години съм и от малък ме е страх от тъмното и нощем спя със завита глава, мисля че на 14 години не е нормално, а за да не ме е страх толкова стоя до късно за да спя по малко през ноща
много ми е гадно , чувствам се като бебе
как да сра да се страхувам от тъмното моля ви да съвет , говоря сериозно и моля до не ми пишете подигравателни коментари, ще съм ви много благодарен за съветите защото не мога повече така
![]()
![]()
иди при някоя бабка да ти лее коршум
пробвал съм не помага , даже съм ходил восък да ми леят![]()
от какво те е страх?
да не са те плашили от малък с някакви чудовища и да ти е останало като травма?
МОМИЧЕ!
Всеки се страхува от нещо.Твоето е тъмнината.Ще ти кажа нещо-Най-добрият начин да се справиш е да се изправиш срещу страха си.Тоест да постоиш малко в тъмна стая.Ако не припаднеш или не се напикаеш от страх![]()
![]()
значи всичко е ОК.
И мен преди ме беше страх от тъмното, а сега го обожавам.
Не се крие таласъм под леглото ти спокойно.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
How to get over your fear of dark : as soon as you turn the lights off,start masturbating.no monster wants to see that shit.While doing it,stare at the corner and whisper tenderly - ''this is for you''.........
axaxaxaxa,това ще ти помогне ли?
Амиии,спи на светната лампа,хаха
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
това е нормално когато си сам в тъмното твоите сетива се изострят и най-малкия шум те стряска
кажи от какво те е страх точно от самата тъмнина или от нещото в нея?
защото в нея няма нищо
ОДИН!!!
Защо не спиш на светната лампа? Или пък извикай някой приятел една нощ да спи при теб за да се успокоишНедей да лягаш толкова късно според мен
Легни си, пусни си телевизия или почети книга.Ще се разсееш и неусетно ще заспиш
![]()
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Мен преди също ме беше страх от тъмното. И когато ми направи отделна стая ,първите дни да не ти кажа какво ми беше. Страх ме беше даже да седя в тъмна стая,камо ли пък да заспя. И си спинках на светната лампа. И след време свикнах и сега ми е мега яко сама в стаята,особено когато е тъмно. Отпусни се . . Няма от какво да те е страх. Просто се бори със страха си и ще видиш,че ще успееш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от Anesha17
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А аз какво да кажа, че съм сама на етажа и точно като си отворя вратата пред мен има една отворена тераса през която всеки може да влезе?
Лятото ми е много гадно в стаята ми, защото си отварям вратата и прозореца и постоянно имам чувството, че има някой. Зимата сякаш не ме е толкова шубе, всичко ми е затворено, топличко ми е под големите завивки + едно готино филмче. Лягай си на време! Като казвам на време имам предвид 22-23ч. докато още другите у вас не са заспали. Успех!