- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ваучер за кола маска за цяло тяло - 20 лв. ПЛОВДИВ
Хора, извинявам се за раздела, но Купувам/Продавам е по-слабо посещаван, а това е спешно.
Така, разполагам с този ваучер. Важи до 1 септември. За съжаление, няма да мога да го използвам, затова го продавам.
Офертата е страхотна, съученичка е била там и е супер доволна.
Уау20лв. си е супер оферта! Жалко,че не съм от Пловдив
![]()
Ей аз се замислям дали да не го взема,но ще си помисля малко.
Давай.
Много му се каних и точно когато мислех да го използвам, тъпите косъмчета ме предадоха - попринцип растат с главоломна скорост, а тогава за седмица и половина нищо не беше станало, а не мога да ходя с дълги панталони и ръкави толкова време лятото.![]()
Ениуей.
Ми аз за тва се замислям дали да го взема,щото от 1 седмица нямам косми и още не са изникнали и кой знае кога ще пораснат,а и за кола маска трябва да са по-дълги.Ако пораснат до 1 седмица и не си го продала ще го взема аз.Макар че искам и формата на веждите да си променя,но ако почна да ги пускам едва ли скоро ще станат за оформяне.
Приятелката ми след седмица-две ще заминава на море и точно днес ми казваше, че трябва да и запиша час при козметичката. Утре ще я офертирам и ако се надъха, ще изскоча със сумата.
Супер, мерси![]()
Пиши на лично, ако се навие, щото идея си нямам как да изпращам неща по пощата :Д
Едит: Голям съм идиот. Ваучерът е за Пловдив, така че няма да има нужда от поща![]()
Още някой навит?
Хора, сериозно ли няма никой от Пловдив, който да се интересува?
Аз се интересувах, но до 1 септември?![]()
Мислиш ли, че някое момиче ще се е оставило цяло лято, за да се обезкосми в края на лятото?
Може би, ако беше валиден до октомври някъде..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Знам ли.
Аз лично не успях.
И лично мен ме отблъсква логиката, че лятото не можем да се оставим, ама зимата - що не, нали никой не ни гледа?
То много малко хора са на този принцип. Става въпрос, че сега едва ли някой ще надене дългите дънки, за да има 'материал' за кола маска, когато вънка е 35 градуса.
Пък когато мине горещият сезон имаш тази възможност. Това не е неподдържане, а единственият начин да идеш на кола маска.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
up