- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много спешно ми трябва мнение,съвет,успокоение!
То не опира да смелост ... не виждам от какво трябва да те е страх. По-скоро до съжаление и досада ,но да не ти разбивам фантастичния свят.
//
Прав е umri ,както обикновено ,макар и доста грубо да налива.
Няма да споря.. Ама тоя дето е.бава момичето си е голям боклук..
Ще излизаме няма да излизаме, изключване на телефона (детска му работа) и т.н. Да се изяснява какво иска и какво не и да не я мотае..
Аз не знам тя как го търпи!? От любовта някои наистина стават е.баси идиотите..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Auriss ,ти не спиш ли бре![]()
![]()
![]()
Аз, като човек, който няма приятелки (извън нета) , няма да пиша много![]()
Ако си имала сериозни намерения, нямало е да го заебаваш заради тях .
В смисъл, приятно е някой да ти тича по задника, ама понякога се усещат и спират, което е още по-кофти от това да имате нормални отношения![]()
Добре, аз искам да чуя по-точно на какво се дразни у теб и у приятелките, какво точно си "сгафила" ?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
E, не съм съгласна. Значи тя зависи от неговото благоволение?Като реши, или не, по-скоро АКО реши, ще те потърси.
И ако си е намерил друга, сливи ли има в устата да каже, вместо да се държи като мижитурка?!
Тя не зависи от никого. Свободна е да прави каквото си иска, когато си поиска и както точно на нея й харесва. На мен така два-три пъти като не ми вдигнат телефона и не ми отговорят на писането... кво да се занимавам повече? След като той реши да се свърже с нея тя има право да се сърди и да прави каквото може да мине според ситуацията, но за какво се излага да звъни като откачена? Да звънне 3, макс 4 пъти, да пише 2-3 пъти и като няма отговор да се кротне. Явно прекалено много му е тъпкала главата на човечеца и сега като се обръщат страните не може да повярва какво и се случва.Първоначално написано от PinkPan7her
Temet Nosce
벨야카
^ И аз познавам жени дето звънят по 40 пътиЗа това вече съм съгласна, ама пак може да и вдигне и да каже да му даде малко време или моето любимо "е.бавай си майката"
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Позната история... Намери някъв начин да обсъдите нещата на живо, поне 1 обяснение ти дължи, да му се не види...![]()
Първоначално написано от umri
Виж какво.. не ме познаваш и не знаеш между нас нещата как са.. тук съм споделила един конкретен проблем,а не съм разказала цялата ни история заедно,че някой си всезнайко да ми каже какви неща се обръщали и т.н.!!! Никой на никого не е "тъпкал на главата",за да се получава така,че другият да трябва да му го връща,един вид!!! Ако твоите връзки са били все такива или ти си тъпкал или теб са тъпкали (незнам на какви си попадал/а)... ем съжалявам твой проблем.. в моята връзка(пък и в предишни) винаги сме били равни двамата,никога не е имало неща от сорта на доминиране,тичане по гъза на единия или другия и т.н. Така,че мнението което сам/а си си изградил/а незнам дори как си го изградил/а при положение,че в историята,която съм споделила не се споменава нищо такова и при положение,че не знаеш как стоят нещата между мен и приятелят ми !!!
А по темата: Видяхме се снощи бяхме цяла вечер заедно и си говорихме,наистина било му е кофти,заради скарването ни и е искал да се видим да поговорим и да се изясним,но не е било това причината... случили са му са се доста по-сериозни неща и проблеми,с които не е искал да ме натоварва тъй като и аз си имам достатъчно неща на главата напоследък.В крайна сметка му обясних,че може всичко,което пожелае да ми сподели без да се притеснява,че може да ме натоварва и т.н.,а даже по-добре да ми казва,за да не се притеснявам така както тези 2 дни... ии за някои,които даваха предположения не няма друга и ми сподели доста лични неща,които разбира се няма да издам тукВсе пак благодаря за разбирането,подкрепата и съветите на всички
![]()
хуахх опъни си палатка пред тях и чакай ;dd
Обичамм Лео <3 <3 <3
мдаа, драмата се е разрешила![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Не е необходимо да ви знае цялата история в детайли, за да каже, че е не нормално да му звъниш по 85578 пъти, след като той очевидно има нужда да остане сам за малко.Първоначално написано от beb0ranka
Първоначално написано от PinkPan7her
Не,не.Аз не говоря за това където съм му звъняла...Става на въпрос,че той/тя където е писал си мисли,че едва ли не гаджето ми ми е "тичал по гъза" и т.н... и че сега уж се обръщат нещата ии неставало така както аз уж съм искала... Което не е вярно,не е имало такива глупости в нашата връзка като единия да тича по другия и обратното както казах винаги сме били равни не е имало доминиране от която и да е страна
А колкото до обажданията да това го разбрах вече... амаа просто се бях притеснила.. все пак аз откъде да знам и да съм сигурна,че той иска да си остане сам за малко,или че е имал сериозни проблеми ии е нормално да се притесня като не си вдига телефона... колкото и досадно да изглежда като съм му звъняла толкова много пъти..
Пикае ми се. Пие ми се фрапе с цигара. дгд беборанче : )
Temet Nosce
벨야카