Цитирай Първоначално написано от xoxi
Нали знаеш, че свършва в 5?! Сигурно знаеш и колко време му отнема да се прибере от работа. Отиваш тогава и готово.
А нали каза, че имате и общи познати, които ти казвали разни неща?? Поинтересувай се от тях къде е той, след като те е срам да питаш някой от семейството му.
Да знам.Но нали това казах,че не винаги се прибира веднага вкъщи след работа... аз какво да вися там колко време,за да го чакам да се прибере.... иска ми се наистина да се видим най-накрая да се разберем очи в очи,ама няма да го следя кога ще се прибере и т.н.... а тези познати...значи имам номера на един от неговите приятели и вчера дори на него му звъннах и го попитах дали знае къде е гаджето ми той каза,че не са се виждали от неделята,попитах го нещо да се е държал странно за мен нещо казвал ли е и момчето ми каза,че си се е държал нормално както винаги за мен не е и ставало дума въобще,докато са били заедно.. аз какво повече мога да направя по въпроса? Не че нещо ама приятелките ми ми казаха пък и други хора са ми го казвали,че малко МОМИЧЕТА биха се хванали,чак толкова да се занимават и да тичат след него и т.н.,то само това остана да ида да се клопна пред тях да го чакам цял ден да се прибере,или пък да ида на работата му да го чакам да се появи... то ми и писна да се притеснявам аз къде е,какво прави,какво му става ии накрая ще оставя нещата така пък каквото стане стане,все пак на сила хубост не става.Ако е решил,че не иска да сме повече заедно рано или късно ще ми го каже той не е такъв да крие нещо,ако си го е наумил...само и единствено не мога да си обясня сега защо се покрива?!