.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Ами аз попринцип нося само светли лакове, които не се забелязва или единствено безцветен .
    Правилата са напълно нормални, поне за мен... Ходя с блузи с деколтета, ама не и половината цици да са ми отвън , много къси поли не обичам да слагам, а токчетата въобще не ми отиват на годините (14).
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Е специално за дългите коси при момчетата, това е безгранична глупост Вся едно мимиче да не може да е с къса коса.. На някой хора така им отива. Да не говорим и че те след като завършат искат, не искат ще трябва да се подстрижат ако искат да си намерят работа *за повечето места*, така че да се радват, докато могат :Д
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Повече от фен Аватара на JustForFun
    При нас само класната ни правеше забележки за дълбоките деколтета - едно момиче винаги се носеше така.. но никога не го спазваше, докато един ден госпожата се разболя и един учител я замести. Той направо ни разказа играта- който не спазваше правилата - при директора!! И когато той беше с нас, момичетата носеха блузи с поло

Голям фен Аватара на FantaMen
    Най-голямата грешка беше че Комунистите ни взеха а не Чърчил !!! От там се почва всичко!Комунистическите примери можеха да доведат само до добри неща по онова време но сега вече за нищо не стават !!! Кой ще ми казва как да се обиличам?С дънки или с шорти ?Опитват се да запълнят дупките в потъващият кораб наречен образование...но как да стане като сами пробиват пътя на водата?
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    Най-голямата грешка беше че Комунистите ни взеха а не Чърчил !!! От там се почва всичко!Комунистическите примери можеха да доведат само до добри неща по онова време но сега вече за нищо не стават !!! Кой ще ми казва как да се обиличам?С дънки или с шорти ?Опитват се да запълнят дупките в потъващият кораб наречен образование...но как да стане като сами пробиват пътя на водата?
    +1
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си