Така, не намерих такава тема, пък ако има или ви се струва тъпа , я изтриите.
Та сигурно всички знаят за правилата, които наложиха в училище. Всяка година четат инструктаж. (даже по няколко пъти)
В списъка се забранява лак, къси поли, дълбоки деколтета и дълги коси при момчетата.
Не знам за вас, но аз не съм забелязала някой да го спазва. Аз не нося тооолкова къси поли и дълбоки деколтета, но има момичета в нашето училище , които носят и никой не им прави забележка. Случвало се е да нося лак , но никой не забелязва. А относно това за момчетата и дългите им коси .. смисъл толкова дълги , че да се връзват на опашка.. Това не е ли както когато сме били с комунистите .. Ако косата ти е твърде дълга, ти я режат принудително.
Аз мисля, че поне това за косата е много гадно. Някой момчета просто обичат да са с дълги коси и това е стилът им. Това според мен е нарушаване на личното мнение на човек.. Така де, за дрехите може би съм съгласна.. не е добре да се носиш като простит*тка, а всъщност да си в 6-7 клас. Ноооооо все пак вие какво мислите за новите правила, спазват ли се и мислите ли че е честно ?