Цитирай Първоначално написано от JustForFun

Не знам за вас, но аз не съм забелязала някой да го спазва.Аз не нося тооолкова къси поли и дълбоки деколтета, но има момичета в нашето училище , които носят и никой не им прави забележка. Случвало се е да нося лак , но никой не забелязва.
Значи твоето училище просто отбива номера. Не си мисли, че във всички училища е така. В моето се спазва правилникът и това е не само благодарение на училището, а и на нас - самите ученици. Второ - това за лака не е съвсем така, цитираш едва ли не правилника, а самата ти не го знаеш. Нямаш право да се лакираш с ярки цветове или курвенското червено, както и металско черно. И това, че ти самата не спазваш правилника.., ами тогава защо говориш за другите?

Цитирай Първоначално написано от JustForFun
А относно това за момчетата и дългите им коси .. смисъл толкова дълги ,че да се връзват на опашка.. Това не е ли както когато сме били с комунистите .. Ако косата ти е твърде дълга, ти я режат принудително.
Аз мисля, че поне това за косата е много гадно. Някой момчета просто обичат да са с дълги коси и това е стилът им. Това според мен е нарушаване на личното мнение на човек.. Така де, за дрехите може би съм съгласна.. не е добре да се носиш като простит*тка, а всъщност да си в 6-7 клас. Ноооооо все пак вие какво мислите за новите правила, спазват ли се и мислите ли че е честно ?
Слушай сега. Нещата стоят така - щом момичетата не могат да се лакират, не могат да носят поли, не могат да носят отворени блузи, тогава трябва да има правила и за момчета. Институцията (училището) забранява неприличният вид на момичетата или така просто казано да изглеждат, като ку*ви, затова пък и момчетата не трябва да са неприлични, да ходят със смъкнати дрехи и коси по-дълги от на момичетата или така наречените изявени металисти.
Няма нарушаване на личното мнение моето момиче. Ако говорим за правила и комунизъм всички трябва да сме само с безцветен лак за нокти, момчетата да са с прилични коси, момичетата на опашки и всички с униформи, но училищните институции са отпуснали краищатата и сега всички им се качват на главата. Не допустимо е да се ходи на обществено място, още повече на училище във полуразпаднал се вид - приличаш сякаш идваш от магистралата или сякаш до сега си се дупчил със спринцовки.

Мисля, че се спазват правилата, като цяло, но само е така наречените 'елитни училища'. Другите го карат леко 'пропаднали'. Както мисля за правилата - харесват ми. Трябва да се спазват и всеки, които не ги спазва трябва да получава съответното наказание. Почти в цял свят има наказание за учениците нарушаващи правилника, а тука няма такива неща, затова всеки си прави каквото иска. Като сгафиш и дойдеш с пола, от която ти се вижда женският полов орган след училище отиваш и боядиваш оградата или метеш двора. Утре дали ще дойде пак с такава пола? Според мене - не.

Не искам да коментирам коментарите на някои деца преди мене.Ако не знаете да ви кажа - така както се носиш и държиш в училище - така ще си и след 10 години на работното си място, а пропадняци никой не взима насериозно или на работа.