- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Правила в училище
Значи твоето училище просто отбива номера. Не си мисли, че във всички училища е така. В моето се спазва правилникът и това е не само благодарение на училището, а и на нас - самите ученици. Второ - това за лака не е съвсем така, цитираш едва ли не правилника, а самата ти не го знаеш. Нямаш право да се лакираш с ярки цветове или курвенското червено, както и металско черно. И това, че ти самата не спазваш правилника.., ами тогава защо говориш за другите?Първоначално написано от JustForFun
Слушай сега. Нещата стоят така - щом момичетата не могат да се лакират, не могат да носят поли, не могат да носят отворени блузи, тогава трябва да има правила и за момчета. Институцията (училището) забранява неприличният вид на момичетата или така просто казано да изглеждат, като ку*ви, затова пък и момчетата не трябва да са неприлични, да ходят със смъкнати дрехи и коси по-дълги от на момичетата или така наречените изявени металисти.Първоначално написано от JustForFun
Няма нарушаване на личното мнение моето момиче. Ако говорим за правила и комунизъм всички трябва да сме само с безцветен лак за нокти, момчетата да са с прилични коси, момичетата на опашки и всички с униформи, но училищните институции са отпуснали краищатата и сега всички им се качват на главата. Не допустимо е да се ходи на обществено място, още повече на училище във полуразпаднал се вид - приличаш сякаш идваш от магистралата или сякаш до сега си се дупчил със спринцовки.
Мисля, че се спазват правилата, като цяло, но само е така наречените 'елитни училища'. Другите го карат леко 'пропаднали'. Както мисля за правилата - харесват ми. Трябва да се спазват и всеки, които не ги спазва трябва да получава съответното наказание. Почти в цял свят има наказание за учениците нарушаващи правилника, а тука няма такива неща, затова всеки си прави каквото иска. Като сгафиш и дойдеш с пола, от която ти се вижда женският полов орган след училище отиваш и боядиваш оградата или метеш двора. Утре дали ще дойде пак с такава пола? Според мене - не.
Не искам да коментирам коментарите на някои деца преди мене.Ако не знаете да ви кажа - така както се носиш и държиш в училище - така ще си и след 10 години на работното си място, а пропадняци никой не взима насериозно или на работа.![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.