- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ajsguasgauysajks
asgdjhdgUJIKRADA
fhhsaaaaaaaffhf
...само ти знаеш какво чувствашИначе ще е повече от тъпо след като си го резнала да отидеш да му се натискаш...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
предполагам, че щом си се замислила до толкова, че да питаш нас, значи още имаш чувства към него
Изчакай минутка да извадя картите и ще ти кажа всичко.
Ако се интересуваш ще погледна какви ще са децата ти.
И спря да се върти за миг земята..
Не искам да съм груба, винаги съм била на мнение, че форумите са да помагат на хората, но ти сериозно ли задаваш такъв въпрос !?!? Извинявам се много, но представа си нямам дали имаш чувства към бившият ти. Това са ЧУВСТВА и само ти знаеш дали ги имаш или не. Ние няма как да знаем отговора на този въпрос.Аз мога да ти задам същият въпрос " Според теб имам ли чувства към бившия ми приятел? " Можеш ли да отговориш ?!?
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ами,чакай да извадя кристалната ми топка....и да проверим...
Глупости,глупости,глупости ....направо взех да се отчайвам.
ПС:Просто е започнал да ти липсва,това е .
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Искаш да го видиш - според теб забравила ли си го ?
За чувствата ти ние няма как да кажем какво чувстваш,това само ти си го знаеш,но най-вероятно просто ти липсва.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И кво ся? Ний ще знаем дали имаш чувства към него или не? Тъй ли?![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Бременна си.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Вълчо ти го каза !Първоначално написано от SonataArctica
Това, че си мислиш не означава, че все още имаш чувства.
Нормално е да си мислим за хора, които са ни оставили нещо в живота, но ние няма откъде да знаем дали имаш все още чувства към него.![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
нещо от сорта : много си проста, маПървоначално написано от SonataArctica
![]()