- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Няколко въпросчета към атеистите?
Призовавам Аuriss и Аеris да се вземат аахахахах.
Аuriss тва е съдба бе брат ахахахах.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Тц ,с прекалено сходен мироглед сме. Скучно ще ни е заедно![]()
1 от менПървоначално написано от commando1
2 аз и маймуните
3 аз пръднах
4 оригнах се
5 Бойко БорисоФФФ и ДПС и атака
6 ти кажи.
7атеистите не вярват в такива краища
8 вярвам само в извънземните и енегрията след смъртта.. енергия,която вие наричате бог, но не е бог...
9ти спориш
10 , да , а ти .
11 ти тъп трол ли си или да
12 не ме ебе
13 .....ами хилядите умиращи невинни християнчета?
14 извънземните съществуват.
Еххх командоооПървоначално написано от commando1
1 МЕждузвездните газове и междузвездния прах, събрани на 1 място са създали планетата Земя.
Как ще обясниш другите планети
2 Еволюция брато, еволюция.
Как ще обясниш скелетите на динозаври?
3 Големият взрив брато, Големия взрив.
4 За живата материя, еволюция, а за неживата ем химични реакции.
5 Ние хората се умравляваме сами. В момента управялят големите корпорации.
6 Имало е НИЩО едно голямо НИЩО.
7 За предишните години кой знае от къде са взимали информация и са правели неточни сметки, 2012 свършва календара на Майте, но не и животът ни
8 Не вярваме в митичните същества, извънземните са нещо реално
9 Можем и го правим
10 Ако докажете, че има Бог ще повярваме, но искаме научно доказателство.
11 Мне, но какво е за теб правият път?
12 Еми Библията е просто една книга, няма никакви факти дали това е истина или измислица на древните хора, защото не са имали представа как е създаден светът, от къде идва дъждът и подобни.
13 Няма нелечими болести
14 Вярваме само на фактите![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!
Дай ми ти доказателство, че БОГ съществува, авторе.... Ти да не би да си присъствал при създаването на всичко ?
Не съм ти чела бръщолевиците, ама мернах някъде САТАНА.... аз съм по-склонна да вярвам, че има сатана, отколкото БОГ, защото нали уж бог е на небетооо... тааа, небето отдавна е изследвано и се изследва.. и къде го бог ? А до сега в ядрото на земята май никой не е стигал и никой не знае кво има там долу, сещаш ли се ?
И ми обясни нещо друго, за църквите, за какво служат ? Защо палим свещи ? Нали според думите на някой фанатик бог е навсякъде.. в стръкчето трева, в клоните, и не знам си къде, за какво са тия църкви тогава ??
Направо ми бъркаш в дванадесетопръстника с твойте глупости. Не разбра ли, че няма да можеш да си наложиш мнението на никого ?
Първоначално написано от antifashionshit
Не се прави на тЪп, знам, че я знаешПървоначално написано от TheMightyNadenica
![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
Я,я,я даааааЙай пак, че нещо не схванахме, дълбокосмисленият ти пост, аз езически никове не виждамПървоначално написано от Auriss
![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Баба Диско Парти"!
"На бай Тико внук му" -
То щото твоят мироглед е един широк, за това налиПървоначално написано от Auriss
![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Баба Диско Парти"!
"На бай Тико внук му" -
в момента съм много на кеф и ти предлагам да ти счупя врата ,навит ли си ? драсни ми едно ЛС да ти дам телефон и в очите да ми го кажеш ,дришняр.
Първоначално написано от Kaley
ти па откъде изпълзе бе![]()
а отностно въпроса ти:
1 - фън е да се ебаваш
2 - има вероятност да накарам някой да се позамисли
3 - скучно ми е
a oтностно патоса ти:
![]()
от постовете на gandalfepi4 всъщност аз доста се замислих и разбрах,някои неща колко смешно изглеждат всъщност а преди съм вярвал в тяхТака че има смисъл от постовете му
![]()
![]()
Не с лошо!Първоначално написано от Auriss
Im back...
Миличък мой сладичък, пухкавичък, мекичък AurissПървоначално написано от Auriss
![]()
Само ако знаеш на къФ кеф сам направо Ше ти доЕ сам да си го счупиш.
Аз ЛС-та не драскам, а ги пиша на хора, от които има какво да науча/попитам/извиня/предложа и т.н мисля, че не се вписваш в посочените от мен, категорий. В много редки случаи се случва да се погавря с такива на ЛС, обаче за теб не си струва.
Другото, което е ако имаш мерак звънни ми ти, аз пари за кратки безмислени разговори нямам, ти като си такъв БОГаташ и имаш какво да ми кажеш допълнително с удоволствие бих те изслушал заблудено мое чАдо.
И по телефона ще ми е трудно да ти кажа каквото и да било в очите.
А за изостаналия като мене с селските лафове, Ше те помолА да ми обЕсниш, значението на думата, която използва предполагам за да се опиташ да ме засегнеш по някакъв твой си детски начин.
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Баба Диско Парти"!
"На бай Тико внук му" -
.........че е и путка.
Приятен ден ,путко.
Аааааа какви са тези обиди...това не го очавках...разочарован съм от теб...Първоначално написано от Auriss
![]()
Im back...
Ае тебе наистина какво те е втрещяло бе ?Първоначално написано от Auriss
![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Баба Диско Парти"!
"На бай Тико внук му" -
Учените са отговорили на този въпрос достатъчно добре, да не говорим, че създаването на една планета за 7 дни, звучи крайно нелепо.1. След като според вас няма Бог които е създал земята за седем дни,как тогава е била създадена тя?
Може би извънземните са ни създали, може би сме произлезли след естествена еволюция.2. А хората след като не са създадени от Бог тогава кой ги е създал-извънземните,кармата,духов ете,таласъмите,баба ванга...........кой?
Не помня в Библията да пише, че Господ е създал Вселената ?! Все пак отговора на този въпрос е Големия взрив.3. Как е създадена Вселената.........? И кой я е създал?
След големия взрив гореизброените неща са се сформирали.4. Как е бил създаден въздуха, водата, светлината, тъмнината, горите, цветята и цялата жива и нежива материя?
Доста глупав въпрос. Защо трябва някой да ни управлява ? Всякаш ние не носим глава на раменете си...5. След като няма Бог,кой ни управлява.......? Извънземните ли? А тях кой ги е създал?
Мисля, че това е достатъчно добро обяснение: http://www.epochtimes-bg.com/2006-01/2006-04-27.htm6. А преди Вселената какво е имало в свободното пространство?
Не знам някога атеистите да са имали нещо общо с теориите за края на Земята. Това е по-скоро присъщо за вярващите които мислят, че един ден ще дойде Страшния съд.7. След като разни атеисти ни увещават че светът ще свърши през 2012 г. защо не е свършил още когато са ни уверявали че това ще стане през 1111 г, 1212 г, 1345 год, 1467 год, 1789 год, 1890 год, 1990 год. и много други години?
Още през април тази година НАСА потвърди съществуването на извънземни. За другото не мога да коментирам. А и истината е, че повечето хора са се сблъсквали с гореизброените неща, но не и с Бог !8. След като вярвате в баба яга, извънземните, таласъмите, духовете, вампирите, феите, самодивите и др. митични същества,защо не вярвате в Бог?
Не съм аз тази която си противореча.9. Защо когато спорите с християните си противоречите по много въпроси? Нима не можете да формулирате правилно тезите си?
Нека първо се докаже.10. Ако се окаже че грешите и наистина има Бог, ще повярвате ли или ще продължавате да твърдите обратното дори когато вече не сте прави?
Един атеист винаги може да е по-добър човек от един християнин или от друг вярващ. Не е нужно да си вярващ за да правиш добро.11. Ами ако Бог помогне на някой атеист да влезне в правият път и атеистът стане по добър човек от преди ще го упреквате ли че е поел по пътя на Бог и е станал християнин? Ще го вините ли за доброто?
По въпроса е писано много. Има достатъчно книги на тази тематика. Да не говорим, че Библията ми звучи крайно нелогично.12. На какви фундаменти се крепи вашата вяра че няма Бог,имате ли убедителни доказателства че наистина няма Бог? И къде са те?
Силата на ума. Вярата в това, че ще се оправят. Позитивно мислене. Има много алтернативни начини за лечение на "нелечими" болести. А и не е нужно да си вярващ за да ти се случи спонтанно излекуване.13. Как ще си обясните стотиците хиляди случай на излекувани от нелечими болести хора?
И кои са тези "несъщестуващи" неща ?!14. След като не вярвате в Бог,защо тогава ВЯРВАТЕ в несъществуващи неща?
Абе ей,командосче не те знам на 7 ли си на 8 ли си ама яко се излагаш броАйде докажи,не на нас,на себе си докажи,че има Господ.Ок.Айде има.Кажи тогава къде е той при всичките тея войни които се водят и в 21 век.Къде е той когато деца измират от глад?Къде е той когато се извършват убийства над невинни хора?Къде е той когато шибани аутсайдерчета изливат яда си върху животните?Нали той управлявал света? Значи той причинява войните,цунамитата,торнада та и ураганите?! Значи си прави голяма ебавка с повечето.Щото,я се замисли-едни живеят охолно,позволяват си всякви изгъзици и луксове,като крадат,а хората които цял ден работят и са далеч от семействата си едвам свързват двата края.Знаеш ли колко молитви на ден се отправят към твоя всемогъщ Бог?И кво става-едно голямо НИЩО.Хората си умират,други се самоубиват поради липса на пари и това е.Айде като си много знаещ отговори ти на шибаните си въпроси,да те видим.По никакъв начин не заставаш зад мнението си.Искам доказателства,че има Господ.И какво повече искаш от отговорите на въпросите ти? Когато някой ти отговори правилно ти казваш "избягвате въпросите ми" хахаха явно докато не напишем "Господ е направил всичко" няма да се спреш.А я ми обясни ти кой е създал Господ?Ей така както си е било НИЩО хоп и Господ се появява в нищото и започва със всемогъщи сили да създава квото му дойде на ум.Айде Ти създай нещо дето не си виждал.Айде създай "расмха".Еми и супер сили да имаш не можеш да го създадеш щото не знаеш кво е.Така и твоя Господ не е създал камъните,хората и т.н щото не е знаел кво да създава ;] .Ако утре (дано не стане де,не ти го пожелавам) излезеш и те блъсне кола,но оживееш де-кво пак ли Господ ще е виновен или щом не е добро е виновен някой атеист? Имам толкова мн да напиша и да кажа по темата,ама просто ми се доспа от приказките ти ! Ай Излез ся в реалността-не е розова и там няма голям чичко който да те пази,но пък някак ще оцелееш (може би).
-hhh- The Vampire Diaries -hhh-
Тва е най-тъпото нещо, което съм чувал през живота си.Първоначално написано от commando1
Един от първите коментари гласеше "учебниците от първи клас", не бих казал точно, но пък да кажем, ако отвориш учебник за втори клас ще намериш повече информация.
Хаха .На всеки един от въпросите тук е отговорила науката . !! Пример : 2. А хората след като не са създадени от Бог тогава кой ги е създал-извънземните,кармата,духов ете,таласъмите,баба ванга...........кой? Хората ,кактоо повечето хора смятат
, са произлезли от маймуните
и т.н.
Но хората са различни (: Някои вярват в Бог , други не .
Аз например не съм кръстена и не вярвам в Бог . Не се и смятам за атеист :P ноо както казах ,според меен науката дава отговорите и тва ,че Бог е сътворил земята,хората и т. н. не ми се връзва
![]()
![]()
Момиче съм уе