- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Охлаждане и кирилизиране на win7
Имам 2 проблема. Първия е, че съм с тази машина - http://izone.bg/laptop/HP-G62-a20SQ-...tti-Prism.html
Ако го сложа на права повърхност и не го затормозявам по никакъв начин той прегрява и се изключва за около час. Ако го държа на коленете си не прегрява, но яко после го поставя някъде му трябват 10 мин, за да се изключи. Ако реша да пусна пък някоя онлайн игра с клиент умира. Не го правя често, понякога ми идват гости и се налага някои да се занимават с нещо. Какво да направя? Да си взема ново охлаждане и ако да какво? Искам ефекта да е такъв, че да е на права повърхност и да мога да пусна клиент игра без да прегрее.
Второ
Имам още един компютър, който не мога да кирилизирам. Значи, пускам филм със субтитри, които не са вградени и ми излизат на шльоркавица. Пак имаше някаква игра и понеже беше за малки дечица беше с български интерфейс и самата икона, чието име трябваше да е на кирилица беше отново със странни знаци, които подозирам, че не принадлежат на нечии език. Какво да правя и тук?
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.