- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Знам,че ще бъда упрекната за действията си...
Първо,знам,че ще ме упрекнете за това,което се случва,но просто няма на кого да го разкажа...Започвам с това,че имам приятел от 4 години.Той бе единственият мъж в живота ми...Живеехме заедно,но преди 5 месеца се наложи да замина на далечно място от неговото...Място с много нови хора.Както на всяко такова място,така и на това срещнах такива,който ми допаднаха и такива,които не ми....Един обаче бе по-различен от останалитеяна доста по-високо интелектуално ниво,човек,човек,който ме грабна с обаянието си.Започнах да комуникирам само с него,дълги среднощни разговори,разходки,дискоте ки,филми.Този човек ми ставаше все по-симпатичен,докато дойде един прекрасен момент,в който нещата се задълбочиха.Разговорите ставаха все по-сериозни,а близостта ни все по-голяма...Настъпи и моментът на голямата привързаност,която обаче скоро трябва да приключи,защото обстоятелствата го налагат.След броени седмици всичко ще бъде както преди 5 месеца....Ужасното е,че този човек вече ми липсва.Наистина изживях прекрасни емоции,които отдавна не бях изпитвата...при 4-годишна връзка...
На каква възраст си??
След 4 години обикновенно хората си омръзват, ако не са достатъчно зрели или влюбени.
Може би трябва да приключиш 4-годишната връзка, ако си сигурна че ще се получи м/у вас (според обстоятелствата и чувствата)
Помисли добре дали го искаш!!!!!!!
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
След 4 години остава навикът...Защо казах,че привързаността трябва да приключи...обстоятелствата не го позволяват тя да продължи...или поне не на този етап.И двамата осъзнаваме как стоят нещата и че случилото се е само за сега.Когато се прибера,всичко ще е както беше....монотонно.Не разрирай,че не обичам човека до себе си,напротив,просто нещо липсва....тръпката,която сега се появи,но с друг човек...
Млада си , не нужно да се закопаваш с такива дълги връзки.
На колко сте ?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
С времето всичко притъпява... приятеля ти вече ти е омръзнал.. смисъл.. няма ги вече онези чувства.. по-добре бъди искренна със себе си и с него.. а и това е твоя живот, той е за теб. Не се съобразявай чак толкова с другите, бъди с този, с коггото искаш.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
4 години са много и е нормално да сте си омръзнали.
Срещнала си нещо ново, различно .. нормално е да ти привлече вниманието. Въпросът по - скоро е да решиш от тук нататък какво да правиш. Помисли добре, прецени ситуацията и вземи решение, за което няма да съжаляваш. (:
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
"Да не се съобразява с другите"
Вие нормални ли сте? С това момче е 4 ГОДИНИ...
Реши с кой искаш да си и не ги разигравай, ако имаш поне малко уважение към момчето, с което си ходила 4 години..
Истината!
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Не разигравам никого...Аз съм наясно с избора си,случилото се няма да има развитие в бъдеще,поради ред причини.Да,изневерила съм,не бягам от отговорност ,и не съжалявам.Така съм решила,така съм направила...Лошото е,че това момче ще ми липсва много...Единственото,за което ми е кофти до известна степен е,че позволих да се привържа прекалено
Така.Ние какво трябва да направим? Ти сама казваш,че нямаш бъдеще с момчето занапред.Е,щом е така,връщай се при 4 годишната връзка,ако не ти е гузно да целуваш и да правиш куп други неща с приятеля си след стореното,или просто прекрати отношенията си с него.Може би вече ви липсва най-важното във връзката ви-обичтаСама си прави изводите.
А не ти ли е кофти за това,как ще се почувства приятеля ти като разбере какво си направила...или ти не смяташ да му кажеш?
Миличка,рано или късно във всяка връзка,тръпката изчезва,остава привързаността,навикът,упо рата,получена в лицето на човека до теб....Всичко омръзва и е необходимо разнообразие...И не,не мисля да му казвам.Смятам,че това е най-неразумното нещо.Остави ги тези клиширани фрази от рода на"Ако имаш смелост,ще си признаеш".Ако държиш на този човек,няма да го нараниш,казвайки му...
Ти обичаш ли го още? (приятелят ти)
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^То сигурно 1 момиче няма в тоя форум, дето наистина да обича, а не поредната лигава история, т.ч. отговора е ясен.
П.П.Аре почвайте да ме храните![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Докато така говориш май теб няма да обичатПървоначално написано от BlindedAngel
Няма нужда от хранене..
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Мързи ме да те храня.Първоначално написано от BlindedAngel
Просто ще кажа, че това са глупости.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Разбира се че са глупости, щом това е общоприетото мнение.Толкова сте еднакви всичките, че не ми се мисли след 5 години какво ще е.Ходи с авера си от 3 месеца вече са обичат от втората седмицаПървоначално написано от SisiStrange
И без да скачате с наизустени фрази от сорта на "всеки е различен"...
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Всичко зависи от това кой с кого как се отнася.Има пикли, които до 10тия месец се правят на "Глей ме коя съм." или п**ьовци, които гледат да се докажат като големи мъже, незаинтересовани. За тези ситуации си прав. За всички ситуации - не си. При едно истинско, грижовно, изпълнено с нежност отношение, можем да се влюбим и за по-малко от 3 месеца. Все пак кой бяга от там, където му е хубаво? Като видиш, че на някого му пука (не по думи, а по действия) е лесно да го обикнеш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Хахаха като прочетох коментарите се сетих за един дето на втората среща ми разправя колко много ме обича![]()
![]()
После на жените не им е наред нещо
![]()
![]()
Аз говорих като цяло, не само женитеПървоначално написано от kyon
![]()
крънбери - то така трябва да е![]()
Малко отклонихте темата...
Авторке, една моя приятелка имаше подобно преживяване, само че не бяха заедно 4, а 3 години. Аз й обяснявах, че щом веднъж е изневерила, тя вече няма чувства към това момче. Тя ми казваше, че звучи странно, но го обичала. Сега на скоро ми сподели, че вече е осъзнала, че не иска да е с него, просто й е трябвало време и това е само защото и тя като теб си е намерила тръпка. За това замисли се добре какво чувстваш и към кого. Изясни се със себе си и тогава с останалите. Успех и да споделиш после какво е станало.![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..