Първо,знам,че ще ме упрекнете за това,което се случва,но просто няма на кого да го разкажа...Започвам с това,че имам приятел от 4 години.Той бе единственият мъж в живота ми...Живеехме заедно,но преди 5 месеца се наложи да замина на далечно място от неговото...Място с много нови хора.Както на всяко такова място,така и на това срещнах такива,който ми допаднаха и такива,които не ми....Един обаче бе по-различен от останалитеяна доста по-високо интелектуално ниво,човек,човек,който ме грабна с обаянието си.Започнах да комуникирам само с него,дълги среднощни разговори,разходки,дискоте ки,филми.Този човек ми ставаше все по-симпатичен,докато дойде един прекрасен момент,в който нещата се задълбочиха.Разговорите ставаха все по-сериозни,а близостта ни все по-голяма...Настъпи и моментът на голямата привързаност,която обаче скоро трябва да приключи,защото обстоятелствата го налагат.След броени седмици всичко ще бъде както преди 5 месеца....Ужасното е,че този човек вече ми липсва.Наистина изживях прекрасни емоции,които отдавна не бях изпитвата...при 4-годишна връзка...