.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    Beyond the Sea

Идеи за разходки

Има ли някой идеи какво и къде мога да правя с гаджето ми, защото сме изчерпали всииички идеи (на кино ходихме вече, в паркове, в зоопарка, на пикник,на боулинг...)
    Can I steal your mind for a while?
    Can I stop your heart for a while?
    Can I freeze your soul and your time?
    http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI

Супер фен Аватара на Me4encety
    Oткъде си?

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Град
    Beyond the Sea
    София

И в "великата" София няма какво да правите?
    Ходете на пейнбол например..

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Едва ли сте обиколили цяла София ,разхождайки се , винаги има някое хубаво местенце което не сте посетили.Пейнтбола е наистина добра идея, освен че ще сте заедно ,а и ще се забавлявате !!!

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Коколандия?
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Отидете в ловния парк, на театър, на пейка парти в някой парк /в който не сте ходили до сега/, обикаляйте по музеите и в ботаническата градина. Съвсем спокойно можете да си загубите цял един ден в НИМ, той е толкова голям, че до сега никога не съм успявала да го обходя целия Отидене на гроба на Петър Дънов, не се кефя на творчеството му, но градината там е страхотна и е супер романтично /близо е до борисовата градина/. Може да отидете на Витоша, хем сега е по-прохладно там, пък и има лифт, ако не ви се ходи. Може да си хванете някой автобус и да отидете до някое от селата в близост до София на разходка. До Панчарево също, не знам дали има автобус и до Щъркелово гнездо, но ако има отидете непременно Ако има автобус и до Рударци също ви го препоръчвам, има много готин басейн с минерална вода! В Банкя е много готино, можете да отидете на езда, на картинг, на някаква готина изложба /на картини или животни/, на танци... За 1 минута измислих толкова много места, представи си колко още много има, за които не съм се сетила!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не мога да ти помогна,не познавам София,не съм от там.. но мисля,че със сигурност не сте си изчерпали идеите за раазходки

Град
    Beyond the Sea
    благодаря за идеите, помогнахте ми много

Може и в зоологическата градина да идете...аз съм ходил там отдавна,но помня че беше огромна и имаше много красиви животинки...

Посетете някоя забележителност,някой музей,разходете се из центъра,обиколете магазините...В София има много неща за гледане...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си