.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Изправяне

Изправяне

Здравейте изправям си бретона със сешоар като първо го намокря. Искам да ви попитам по този начин съсипвам ли го и ако може да ми предложите и други начини при които на не го съсипвам
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Защо го мокриш?!?!? Изправянето със сешоар става на суха коса, до колкото знам. Поне моята фризьорка така прави... може нещо и аз да съм в грешка.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

При мен на суха коса като изправям със сешоар нищо не се получава, винаги се изправям на мокра коса
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ами то на мен и на суха не ми се получава Може би съм си саката.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Не си, на мен никога не ми се получава.
    Със сешоар си избрала най-щадящият начин. Може преди това да се пръскаш със спрей за топлинна защита.
    Love to be loved by you.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Косата е много "крехка", когато е мокра и се уврежда много по - лесно ..

Причните за некачественото изправяне според мен са:
    - в сешоара;
    - в това, че не ползваш термопротектор;

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Защо го мокриш?!?!? Изправянето със сешоар става на суха коса, до колкото знам. Поне моята фризьорка така прави... може нещо и аз да съм в грешка.
    Моята също. Първо я изсушава и после я изправя. Аз също в домашни условия правя така. И се получава. За бретон не съм пробвала. Но все пак наистина недей на мокра коса.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Взех си саяс за топлинна защита но когато го ползвам бретона се накъдря и не става нищо а пък пише че е за изправяне
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

Голям фен
    За пръв път чувам за такова нещо :Д
    Просто си вземи преса има по евтини , които стават само за бретон ( като идеш в магазина и питаш ще ти кажат
    Или всичко или нищо .

Цитирай Първоначално написано от vakanciqta
    Просто си вземи преса има по евтини , които стават само за бретон ( като идеш в магазина и питаш ще ти кажат
    Имам възможности и мога да си купя и по- скъпа, но не там е въпросът. Не искам да си съсипвам косата а със пресата става точно това.

Щом си изправяш само бретона не виждам къде е проблема. И аз моя го изправям от 3-4 години всеки ден с преса, но понеже е бретон и се подстригва по-често и нищичко му няма, даже не цъфти.

Цитирай Първоначално написано от musicbaby
    Имам възможности и мога да си купя и по- скъпа, но не там е въпросът. Не искам да си съсипвам косата а със пресата става точно това.
    Ееее, като си изправяш само бритона, няма да си съсипеш косата .. нали ? Аз си изправям бритона всеки ден с преса и нищо му няма. Сешоар изобщо не ползвам, така че не мога нищо да кажа за онова с мокренето на косата. (:
    70 начина да задоволиш жена :
    69 + разходка по магазините !

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Косата трябва да е леко влажна. Значение има сешоарът и четката с коя се изправя.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Вместо да мокриш бретона ти препоръчвам да си купиш продукта на Victoria beauty - флуид за изправяне на коса. В dm го има и струва около 5 лв Аз го използвам и съм много доволна

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    А не става ли докато ти е мокра косата да си го оформиш с пяна и той да ти стои така до следващото къпане?
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Аз сам си зала такъв сешоар

и съм много доволна. След всяко къпане се изсушавам с него и държи доста време.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

За да предпазите косата си от какъвто и да е вид топлинно напрежение като сешоар , преса итнт. Ползвайте Syoss Heat Protect много сам доволна -нанасяте върху косата а после я тероризирате както искате
    Maybe it's not about the happy ending maybe it's about the story.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от Sectumsempra
    За да предпазите косата си от какъвто и да е вид топлинно напрежение като сешоар , преса итнт. Ползвайте Syoss Heat Protect много сам доволна -нанасяте върху косата а после я тероризирате както искате
    И после се оказвате с цъвтежи от корените до краищата на косата... Просто ви съветвам да го пробвате първо на приятелка или от сорта, защото и на мен всички ми го хвалеха и даже ми хареса на няколко пъти, а косата ми толкова брутално не е цъвтяла никога.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от Sectumsempra
    Взех си саяс за топлинна защита но когато го ползвам бретона се накъдря и не става нищо а пък пише че е за изправяне
    Tя очевидно си е взела Syoss Heat Proоtect .. просто го е написала на БГ .. та явно не можеш да го приложиш правилно .. аз посетих сайта на syoss - www.syoss.bg и там потърсих .. ето на какво попаднах ;р

Как да предпазя косата си по време на изправяне или сушене със сешоар?

Експертът на Syoss:

За суха коса

1. Впръскайте спрей Syoss Heat Protect върху отделните сектори от косата преди употребата на преса за изправане.

2. Изправете косата с преса. 

За влажна коса 

1. Впръскайте спрей Syoss Heat Protect равномерно по цялата коса, преди сушене.

2. Изсушете косата със сешоар.

3. Изправете сухата коса с преса. - тук мога да вмъкна че можеш със сешоар да я изправиш .. дали цялата коса или само бретона

Важен съвет: Не използвайте преса върху влажна коса - това може да я увреди!

Дано да съм помогнала
    Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
    --------------------------------------------------------
    Не карай пил !

Цитирай Първоначално написано от zvezdiichkataa
    Ееее, като си изправяш само бритона, няма да си съсипеш косата .. нали ? Аз си изправям бритона всеки ден с преса и нищо му няма. Сешоар изобщо не ползвам, така че не мога нищо да кажа за онова с мокренето на косата. (:

+1 :P
    Requiem for a dream <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си