- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на потребителите от раздел Козметика и диети
рабалка като писа, се сетих - вчера едни ok taxi ме измамиха с бахти тарифата, ok citytrance , нещо такова, бахти наглите са.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Е,да ти направят комплимент и да не кажеш "мерси" е малко тъпо ,а ?
С чорапогащник без пръсти все едно съм дотичала от близката циганска махала.
Също смятам, че с отворени обувки и чорапи е гадно, но пък ми се струва тъпо да храните някого на бала му, сватбата му, рождения ден и т.н., все поводи, на които човек трябва да се чувства важен и харесван.
Нещо да кажете са съфорумките, които през ден пускат една и съща снимка, сакън някой да не им забрави мутрата?
П.П. Ако трябва да изпадаме в конкретика, етикетът по принцип повелява за строго официални събития затворени обувки. А редовният аргумент, че елитните парантии по червения килим били и те със сандалките или с чепици като на римски пехотинец, не е мн релевантен от моя гледна точка.
http://www.blitz.bg/news/article/336794
Каквото и да си говорите за роклите за балове, ще сте много далеч от класата и, дори и когати си показва гащите по толкова странен начин.
Е, на снимка... Ама на живо си личи, че имаш нагоре нещо по крака, няма как да е.Ясно, че 8 ден е пренебрежително тънък, а не клинът на баба ти, но все пак ддз
Някой ще ми разясни ли какво е чоропогащник без пръсти? А вие пък как успяхте да и видите и ръба на чоропогащника? xD Не се заяждам, ако някой обясни със снимков материал ще се радвам да се образовам и аз.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Брей, ноктите й видяли. Кво само се оглеждате една друга от главата до петите не ми е понятно.
Хаяши,
evizabg.com/image/cache/data/chorapogashtnici/trasparenze-tropea-tights1-800x1000.jpg
. Аз, както казах,.също съм против, но луксозното бельо, демек хубавите чорапи, са наистина мн фини освен тънки, та с някои такива, съчетани добре с цвета на обувката, няма да изглежда толкова зле.
Аз пък съм виждала мн момичета с такива обувки и цикламен лак,отвратително ми е.
Последно редактирано от therichbitch : 05-17-2015 на 15:39
Ох, ама тоя линк така си го пуснала :Д
На телефона съм, сори :Д Това ми излезна, като писах в гугъл
Най-добре със затворени обувки чорапогащник ,а с отворени без нищо . Такива измислени с дупки седят странно