- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на потребителите от раздел Козметика и диети
Има и китара в долния десен ъгъл на втората снимка... (:
ще бъде банната от интернет
иначе да, ние си ги възприемаме като пълноправни членове на семейството и вечер в леглото се гушкаме с всички (в момента все още не, де, понеже голямата все още е сърдита :д)
и недей тва с орела, че миналата седмица се преби през балкона и сънувах кошмари три дни... Поне като я заведохме на вет видяха, че има проблем с матката и го хванаха доста по-рано, отколкото по принцип се хваща, та, всяко зло за добро. И даже сяамо имаше оток от падането
ох, превръщам се в кет фрийк и усещам, че твърде много говоря на хората :д
ето ви снимка http://i.imgur.com/ELAQKka.jpg
по-добре на котето
и нямам нищо мръсно предвид
все пак предназначението на жената е да ражда и да задоволява мъжа
напълно прави са мацките
ожаст .. да не дава гозпот
хората, дето като ричи говорят за децата не са яки, сори... ;/
Последно редактирано от galaxy29 : 05-20-2015 на 17:23
На хората им е трудно да намерят баланса... Пак ще звучи като гледане от високо, ама шанс. Та да. Докато преди десетилетия семейството практически е било център на света и жените са раждали по 5-10 деца, сега все повече хора гонят кариера и попиват новите представи за социален кръг и 'успех' толкова активно, че чак се самозабравят. Не съм фенка на някогашните представи за семейство и смислен живот, обаче някак ме отблъскват наборите, които пращат идеята за дете почти в девета глуха като опре до приоритети. Много създават поколение (което само по себе си не е геройство) и много не се справят особено успешно с него, да. Но си е смислено и достойно да дадеш живот, за който по-късно да се погрижиш така, че в края на краищата да се превърне в един стойностен човек.
Последно редактирано от paradosou : 05-20-2015 на 17:56
да затова по- добре на 18
ама на 50 (след критическата) малко трудно ще родят
забравяме, че животът не е:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ginni_Rometty
или
http://stmost.info/images/stories/111/fidanka.jpg
:д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Визирам хората приблизително колкото мен. Например едни 5 години отгоре вече дават човек на 24-5, което е o'k възраст поне да се замислиш.
Ок, а какво правим примерно, ако сте с гаджето на 24-25, още не искате деца ( и двамата ) и ви е приятно да консумирате любовта си самички :д
Това лошо ли е, безотговорно ли е?
( хипотетично, да чукаме лаф още 30 минути, докато си легна :д )
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Абсолютно не е лошо, нито безотговорно. Би било нелепо да се изкажа така. Аз самата няма да бъда супер млада майка, убедена съм. Не се хващайте за думата 'набори'. Мисълта ми всъщност беше, че има хора, които и на 35-40 не искат. Техен си избор принципно, не ми е работа да ги съдя, ама не ми харесва като алтернатива.
аз честно казано хора които не искат деца не знам дали има, но има такива които твърдят че не искат поради някоя конкретна причина (в тях) която не искат да споделят общонационално и затова така казват
а ти не бъди толкова убедена