.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Hybrid View

Винаги съм се чудела дали..

някой от вас, примерно, '' живее '' по разписание..
    Имам предвид следното.. примерно, да си пишете по тефтерче откога докога ще направите еди кое си, кога ще свършите с него, и така , ако го правите, по - лесно ли си разпределяте времето и всъщност, по - добре ли е или никога не сте пробвали ?
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Опитвала съм се, но никога нещата не са вървели точно според плана. Било то разминавания във времето или дори в самите действия, които се вършат.

И аз съм опитвала , но много често става така, че да не мога да преценя кое за колко време и много често, примерно, за ученето казвам : от 2 до 4 ще уча, и свърша в 3 без 10 или 3 и 10.. и останалото време не знам дори какво да го правя

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    'живея' както си искам. Още ми е рано за графици и простотии и според мен са загуба на време да си водиш в тефтерче планове за седмица напред например. Всичко, което искам да направя ми е в главата и си преценявам. Не съм с някакъв прекалено натоварен график и да забравям често, че чак да си водя тефтерчета.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не ми се е случвало. Малко преди да заспя си нахвърлям наум най-общо какво се очаква да свърша на следващия ден. Понякога наистина го върша, понякога го премятам за по-следващия ден.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

JustaLittleKid
    Guest
    Преди доста време опитах да го направя, но не се получи, защото постоянно ми се разминаваха часовете или пък се сещах да направя нещо, което не съм написала... По принцип понякога си пиша в най- общи линии какво имам да направя следващите дни, за да не забравя нещо важно, но не живея според някакви графици.

Като по-малко го правех, но не ми се получаваше особено, което е доста странно като се има предвид, че тогава само учех и гледах телевизия. ;D Но сега вече като имам много ангажименти, идеята не ми се струва лоша.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    При мен всичко е разчетено през цялата седмица, но ми е в главата! :P :P :P Нямам време за писане. Много е затормозяващо.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на radeberger
    Не съм си правил писмен график за деня. Само на ум си преценявам какво трябва да свърша и колко време ще ми отнеме.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Преди съм пробвала,да. Но винаги ставаше нещо,което не съм планувала. И точно за това е почти невъзможно да живееш по график. Било то заради времето,или заради "действията".

А като съм втора смяна се опитвам да си разпределя времето,че да остане време за всичко. Учене,оправяне на стаята ,на косата и подобни глупости
    .
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ами аз си пиша на тефтерче.. какво трябва да направя и ако забравя нещо го попълвам след това. Свършвам всичко лека по лека .. като всяко свършено действие го отбелязвам с тикче. Иначе забравям ного о.О

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Чак тефтери и графици не правя,ее имам си график ама в главата.От време на време си лепя бележки на шкафа.Принципно съм си доста организирана и гледам да си върша нещата навреме.

Фен Аватара на nessparty
    Град
    София
    пробвах един-два пъти да си разпределя времето..че иначе много се моткам ;дд дали ще се загледам в тв-то или на компа..а трябва да свърша нещо важно иии си казвам..така, сега почвам и до 30 мин примерно трябва да съм приключила ;д поняккога се получава, но в повечето случаи, не ;ддд :/
    Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .

Повече от фен
    Град
    Видин
    като малка го правех, ама 1-2 дена само

Опитвала съм, но не е яко и не съм издържала много.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на Colouring
    Не,никога не ми се получава.Всичко ми е в главата,пък ако забравя нещо...здраве да е.

Град
    EL SOL
    Ъм значи опитвала съм, обаче не ми се е получавало винаги. Може да изникне още нещо, което трябва да направя между нещата в графика, а не мога да му намеря място. Да си надвиша времето, да ми остане време... получават се доста разминавания на моменти или почти винаги. Лично на мен понякога такъв график ми е от необходимост, защото не успявам да свърша всичко, понеже се отплесвам и не си върша нещата като хората или не ми стига времето примерно.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Ами аз лично не обичам да правя нещата по някакъв план, но ми се е случвало да ми се наложи да си планирам за определения ден как ще протече и винаги закъснявам поне с 3 часа .
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Цитирай Първоначално написано от mayaaa
    винаги закъснявам поне с 3 часа .
    завиждам ти

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Опитвала съм се, но никога нещата не са вървели точно според плана. Било то разминавания във времето или дори в самите действия, които се вършат.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Обмислял съм идеята за тефтерче или бележник ама...свикнал съм да правя това което ми скимне в последната милисекунда
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на sasha_90
    Обикновено като стана си оправям леглото,мия се,закусвам,подреждам набързо вкъщи и сядам да уча(ако съм в сесия),иначе като си свърша всичко това или излизам или нещо друго.Следобед гледам ТВ,стоя пред компютъра....

Това вписва ли се като отговор на въпросът ти?

Мега фен Аватара на xoxi
    Такъв график по часове е абсурдно да спазвам. Не съм чак толкова организирана.
    Обаче ми се е случвало (и то не веднъж) да си направя график за нещата, които трябва да свърша до еди-колко-си часа.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Като бях малка накарвах мама да ми направи такъв график (естествено, идеята съм я взела от някакъв филм ). Съгласи се. Два дни ми беше написала някакви неща от сорта на "1. Ставаш в 09:00", "2. Миеш си зъбите", "3.Закусваш" и такива тъпотии, които по принцип правя без график

Пробвала съм,но не се е получавало.По-добре е да си независим от разписание,отколкото да си...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си