.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Какво да купя на най - добрата ми приятелка?

Какво да купя на най - добрата ми приятелка за рожденния и ден? Тя не обича гримове, бижута, чанти и такива работи. Наистина много ми е трудно, моля ви помогнете с някоя идея!

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Купи й някаква блуза, потник .. или нещо подобно!
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на Colouring
    А някакъв парфюм?
    Книга,ако обича да чете..
    Нещо специално на любимата група/певец...

Ние няма как да знаем какво да и купиш.Може да харесва книги,купи и книга.Може да е луда по някоя група,купи и чаша,тениска,шапка на тях..Някакви такива неща.Ти си казала какво не обича,кажи ни какво обича,а не какво не обича.

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Мега фен Аватара на iiordanova
    За Бога,това е ТВОЯТА НАЙ-ДОБРА ПРИЯТЕЛКА! Твоята! Не нашата! Ти би трябвало най-добре да я познаваш.
    Обича ли животни? Подари и златна рибка.
    Обича ли предизвикателства? Подари и скок с бънджи.
    Обича ли да чете? Подари и ваучер за книги.
    Какви са и хобитата,интересите,филми, евци,музика?

Тиган.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Билети за кино, книга или кльочодържател ? Може в някое фото да поръчаш чаша, стъклена топка, възглавница или тетрадка с ваша снимка.
    Ако обича плюшени играчки и това може. Ако обича да готви готварска книга. Можем да ти помгнем само ако ни кажеш нейните хобита.
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

аз мислех да поръчам часовник с наши снимки/ но искам да добавя още нещо. мерси много за добрите идеи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си