- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Помогнете на страничката да се развие : )
Хаиде хора натискаите ,, Харесва ми ,, : )) страничката е уникална заслужава си .. : )) Ии админките са положели доста труд за създаването на тази прекрасна страница заслужават да се оценят:P
![]()
>> http://www.facebook.com/pages/Addict...932563?sk=wall <<
тоя раздел го превърнахте в бумак... и хората ако искат ще натискат "харесва ми", right?
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
разбирасе ако искaт ще натискат просто исках да им помогна да се развие страница![]()
тук не е мястото за такъв вид помощ.. и се пише "искат"
WindScar <3333
знам как се пише : ) ако не виждаш така е написано .. виж щом не ти харесва темата ако обичаш не пишиПървоначално написано от xPafx
![]()
беше го написала с ъ, и няма харесва, нехаресва, тук не е мястото за такива теми! прочети правилата! .. ебаси, регистрирате се, пускате си темите къдет ви падне без да отделите 5 мин. от едва ли толкова ценното си време, за да прочетете правилата и да знаете как стоят нещата тук, така че си замълчи като не си права, ок?
WindScar <3333
Първоначално написано от FamoussBaby
Вместо да ни обясняваш колко е хубава.. ни остави сами да преценим ;]
leko be maco![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
аз ли?Първоначално написано от awerw
WindScar <3333
awerw , кирилица!
WindScar <3333
Помолих те да не коментираш повечеПървоначално написано от xPafx
Оценявам че си толкова загрижена и ми казваш да прочета правилата , но мисля че това което правя си е моя работа на теб като не ти харесва както вече казах не пиши
не виждам смисъл да се заяждаш
![]()
съмнявам се че си тиПървоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
какво съвпадение ..Първоначално написано от FamoussBaby
и аз се съмнявам, че си ти .![]()
Този въпрос не е свързан с тематаПървоначално написано от SonataArctica
Ако искаш да питаш нещо ми пиши на лично съобщение
![]()
Шанс :Първоначално написано от DaNGeRousLy
:P