- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Помогнете на страничката да се развие : )
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Хаиде хора натискаите ,, Харесва ми ,, : )) страничката е уникална заслужава си .. : )) Ии админките са положели доста труд за създаването на тази прекрасна страница заслужават да се оценят:P

>> http://www.facebook.com/pages/Addict...932563?sk=wall <<
тоя раздел го превърнахте в бумак... и хората ако искат ще натискат "харесва ми", right?
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
разбирасе ако искaт ще натискат просто исках да им помогна да се развие страница
тук не е мястото за такъв вид помощ.. и се пише "искат"
WindScar <3333
знам как се пише : ) ако не виждаш така е написано .. виж щом не ти харесва темата ако обичаш не пишиПървоначално написано от xPafx

беше го написала с ъ, и няма харесва, нехаресва, тук не е мястото за такива теми! прочети правилата! .. ебаси, регистрирате се, пускате си темите къдет ви падне без да отделите 5 мин. от едва ли толкова ценното си време, за да прочетете правилата и да знаете как стоят нещата тук, така че си замълчи като не си права, ок?
WindScar <3333
Първоначално написано от FamoussBaby
Вместо да ни обясняваш колко е хубава.. ни остави сами да преценим ;]
leko be maco
sapphire5
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
аз ли?Първоначално написано от awerw
WindScar <3333
awerw , кирилица!
WindScar <3333
Помолих те да не коментираш повечеПървоначално написано от xPafx
Оценявам че си толкова загрижена и ми казваш да прочета правилата , но мисля че това което правя си е моя работа на теб като не ти харесва както вече казах не пиши
не виждам смисъл да се заяждаш

съмнявам се че си тиПървоначално написано от DaNGeRousLy

какво съвпадение ..Първоначално написано от FamoussBaby
и аз се съмнявам, че си ти .
Този въпрос не е свързан с тематаПървоначално написано от SonataArctica
Ако искаш да питаш нещо ми пиши на лично съобщение

Шанс :Първоначално написано от DaNGeRousLy
:P