Може би повечето от вас ще ме упрекнат ... Но просто искам да споделя с някого... На 17 съм и имам връзка с едно момче вече година , почти живеем заедно знам че ще прозвучи странно но майка ми много го харесва и позволяво той да спи в нас. Той найстина е много добричък и е готов на всичко за мен ... Въпроса е там че никога не съм изпитвала с него истинска тръпка . Тръгнах с него след тежка раздяла - изневериха ми с най - добрата ми приятелка но това е друга тема ... Сегашното момчи найстина много даржа на него и го обичам, но не по този начин може би просто като приятел ... Не мога да го оставя защото той разчита най - вече на мен , има проблеми с родителите и още хиляди проблеми ... Хора найстина не знам какво да права пробвах да го остава 2 пъти но просто не мога да му го причина знам колко боли ... Изневерих му веднаж просто защото исках разнообразие и си мислех че така ще разбера какво наистина чувствам към него... Но пак същото ... Сега момчето с което му изневерих иска отново да се видим и аз мисля по въпроса... Никога не съм си мислела че ще стигна до изневяра защото знам колко боли и не обичам да лъжа и да ме лъжат ... Но като ми е жал да го остава ... Дайте съвет ... Не искам да го наранявам...