- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздвоена
Може би повечето от вас ще ме упрекнат ... Но просто искам да споделя с някого... На 17 съм и имам връзка с едно момче вече година , почти живеем заедно знам че ще прозвучи странно но майка ми много го харесва и позволяво той да спи в нас. Той найстина е много добричък и е готов на всичко за мен ... Въпроса е там че никога не съм изпитвала с него истинска тръпка . Тръгнах с него след тежка раздяла - изневериха ми с най - добрата ми приятелка но това е друга тема ... Сегашното момчи найстина много даржа на него и го обичам, но не по този начин може би просто като приятел ... Не мога да го оставя защото той разчита най - вече на мен , има проблеми с родителите и още хиляди проблеми ... Хора найстина не знам какво да права пробвах да го остава 2 пъти но просто не мога да му го причина знам колко боли ... Изневерих му веднаж просто защото исках разнообразие и си мислех че така ще разбера какво наистина чувствам към него... Но пак същото ... Сега момчето с което му изневерих иска отново да се видим и аз мисля по въпроса... Никога не съм си мислела че ще стигна до изневяра защото знам колко боли и не обичам да лъжа и да ме лъжат ... Но като ми е жал да го остава ... Дайте съвет ... Не искам да го наранявам...
Първоначално написано от ДиагнозаТийн
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
миличка сама казваш че не можеш да го оставиш,просто в мн трудно положение си,бъди с него повече като приятел,въпреки че и щом почти живеете заедно..още по-трудно.Но по този начин нараняваш и себе си
![]()
Горката тя. Мъченица направо. Къде й е бил акълът преди година? За чий изобщо е започнала връзка с някого, към когото не усеща дори физическо привличане? Вярно, че клин, клин избива, ама обикновено хората се усещат на първия, втория месец, че нещата просто не се получават и няма смисъл.Първоначално написано от fenkaaa
Авторке, като не си искала да нараняваш момчето, да не си му изневерявала. Хич не го жали и не се прави на състрадателна, ами го остави да си живее живота. Отначало навярно ще му бъде кофти, че сте се разделили, но бъди сигурна, че ще те преживее.
Въпросът е дали ти ще го преживееш и дали няма като по чудо да изпиташ някакви чувства, когато го видиш след време с гадже под ръка.
Нарани го така, че да те намрази, ако искаш на него да му е по леко!
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Не му изневерявай,тва е най-долното нещо,което можеш да направиш.
Тя вече е свършила тая работа.Първоначално написано от DeviL_AsS
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Да,ама може да спре.
Е*ати хората,нямате ли съвест не знам,като тръгнете да изневерявате..
Що, какъв е проблема.Първоначално написано от DeviL_AsS
Две такива връзки съм имала , едната беше 2г. и половина, другата - 1г. и половина .
Жал, не жал, подбутай го да ходи на разни курсове, места , да върши нещо , за да не му е толкова зле като се разделите.
А ако толкова те обича , трудно ще те намрази.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И какво,горда ли си,че изневеряваш?Първоначално написано от NomNomNom
По-добре остави човечеца да си намери сносна мома, която да е наясно с това което изпитва към него.
И за кво си с него 1 година вече, когато не изпитваш тръпка? А? *facepalm*
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
не е "найстина", а е "наистина", съжалявам просто ми направи лошо впечатление