.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Влюбена...

Влюбена...

Много ли искам ?! ..
    Искам само да обичам и да бъда обичана от същия човек.
    Опитах се да забравя за него,но не мога. Просто съм влюбена ..
    Дали той ще ме разочарова и ще ме нарани .. не ме интересува защото опитах,но не мога да живея в свят,в който той не съществува.Сълзите не спират..просто искам да е до мен дори и само като приятел.
    Нямам никъкъв контакт с него може би от месец .. този месец беше най-ужасният в живота ми.Залъгвах се,че ще се оправя и ще забравя,но някак си усмивката ми винаги е изкуствена.
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Аха.. имало ли е нещо между вас,ходили ли сте.. уточни се малко

Повече от фен Аватара на bloodyred
    И аз се питам *много ли искам* .. И всеки човек, предполагам..
    И наистина, имало ли е нещо помежду ви или..?
    Да съм казала, че отказвам се?!

Ами значи запозна ни един общ приятел..
    Разменихме си скайповете с въпросния човек и много си пишехме .. по цяла нощ.Той е на 18,а аз на 15 и постоянно се оплакваше,че му пишат някакви си 'деца' на по 14-15 години и му е омръзнало,а винаги първи ми пишеше..даже и телефона си даде.
    Една вечер се държеше някак си странно..студено..
    Видях го на следващия ден и ме гледаше по много странен начин..говори малко с мен..
    Вечерта не ми писа и реших аз да му пиша ''здравей,как си? .. добре .. '' и до тук.Дори и лека нощт не ми каза.
    Проблема е,че не мога да спра да мисля за него дори и когато правя нещо,което ми харесва например да излизам с приятели.
    Започнах да го сънувам..чувствам се сякаш съм обладана от него ..

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Той е на 18,а аз на 15 и постоянно се оплакваше,че му пишат някакви си 'деца' на по 14-15 години и му е омръзнало

kazal ti go e... tolkowa li si tupa

Ако не си показвала никакъв интерес към него.. Може затова така да се е получило. Или да си е намерил друга някоя на 14-15, я която да си пише.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от MilanowPz
    Той е на 18,а аз на 15 и постоянно се оплакваше,че му пишат някакви си 'деца' на по 14-15 години и му е омръзнало

Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Ами всъшност той ми го каза още в началото..аз не съм нахалствала да му пиша..винаги той пръв пишеше ..

Ами всъшност той ми го каза още в началото..аз не съм нахалствала да му пиша..винаги той пръв пишеше ..

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Може да те е зарибил, за да си има резерва. И понеже ти си яко флюбена, ако след 2 месеца те поиска, ти ще му се дадеш... Просто се откажи, тегли му една майна.

Супер фен Аватара на elysunny
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Може да те е зарибил, за да си има резерва. И понеже ти си яко флюбена, ако след 2 месеца те поиска, ти ще му се дадеш... Просто се откажи, тегли му една майна.

Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    +1
    Скоро и с мен се случи горе-долу същото.. единственият изход е "Върви по дяволите тъпако, не ме заслужаваш". Просто забрави, ако чувствата не са взаимни само си губиш времето и рискуваш да станеш за смях.

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Има нещо, което пропускаш, не може за една вечер толкова да си промени отношението, ей така, от нищото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си