- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сигурност
Има ли възможност да се забременее с презерватив? На всички кутийки пише, че предпазват в 97% от случаите, а с останалите 3 какво става? Късат се или малките юнаци преминават някак през латекса. Познавате ли забременели, въпреки презерватива?![]()
Само ако презерватива се скъса или изхлузи е възможно момичето да забременее.
И спря да се върти за миг земята..
Може само ако се скъса.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Най-вероятно тези 3 % идват от това,че може да се скъса презерватива или да се изхлузи. Няма как сперматозоидите на минат през латекс![]()
maDamn
http://svejo.net/801869-nepriqtnata-...prezervativite
не вярвам много на това ама все пак...
с приятеля ми го правихме 3 дни след като ми свърши менструацията, без кондом..но беше прекъснат акт...възможно ли е да се забременее в такъв случай?
Колко дни ти е МЦ?Първоначално написано от Jan3
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
5 дни ... от половия акт мина седмицаПървоначално написано от kalpazanka
Първоначално написано от Jan3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
^Радвам се, че ти е смешно, ама на мен ми се реве!
Още повече, че нямам оръжие. И още нещо- трета клавиатура похабявам безславно.
Който е със слаби нерви да не чете по-надолу.
Jan3, къде си тръгнала да се въргаляш, като не можеш да направиш разлика между цикъл и менструация? До тук с елементарната част. Имаш ли идея какво е овулация и как се смята?! А знаеш ли какво може да лепнеш, като позволяваш да те ръгат без презерватив?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Бас държа, че ще получиш няколко стимулиращи "НЕ"-таПървоначално написано от kalpazanka
![]()
ДА, имам напредстава какво е и ми е ясно, че не трябваше да става без кондом! Но трябва да знам каква е опасността от забременяване...
Момиче, определи си овулацията и ще разбереш има ли опасност или не.
сега е 14 ден...за тогава се падат 7-ми и 10-ти
Как си пресмяташ овулацията като не знаеш какво е месечен цикъл![]()
![]()
По темата.. Предполагам тези 3 процента са от скъсване или изхлузване.. то друг начин няма... съмнява ме да могат да преминат през латекса![]()
Един съвет, не го прави без презерватив. Първо за твоя сигурност , пък не вярвам и на твоя да му се тика количка. Пък и болести се предават така.Първоначално написано от amis
maDamn
И как я сметна? Ти дори не казва колко дни ти е МЦ....Първоначално написано от Jan3
![]()
гадно и неприятно?! лол .. хем му е гадно, хем прави секс... не разбирамПървоначално написано от amis
...
Мисля, че е било колкото до те навие, а не че наистина му е гадно, но това си крие рисковете ... болести, бебета, притеснения...![]()
... ако и двамата НЯМАТЕ болести, които се предават по полов път можеш да пиеш противазачатъчни...
в противен случай презервативите са единствения начин за предпазване от болести предавани по полов път![]()
по темата:не са ли 99% ... както и да е ... тези 3 или там колкото са проценти би трябвало да са в случай на изхлузване или късане, както вече казаха![]()
"Ефективността на презервативите в предотвратяването на зачатието се изчислява на 99,85. "
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Много "нежен" полов орган имал приятеля ти...Първоначално написано от amis