- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Притеснявам се пред гаджето ми
Здравейте! Аз съм момиче на 14 години и имам гадже на 18. С него се познаваме отдавна, но не се водих с неговата компания. Той е прекалено ``див`` човек спрямо мен. :Д Отначало , когато станахме гаджета , почти не му приказвах, само той ми говореше, а аз му отговарях на въпросите, когато ме пита и се хилex на приказките му . Така, мина известно време, около 3 седмици и вече започнах да свиквам в неговата компания /защото когато станахме гаджета се наложи да сменя компанията си/, вече приказвам без стеснение и т.н. Проблема е , че когато излезем заедно , приказваме си нали, обаче сякаш не говоря толкова свободно както когато сме с другите . Защо може да е и как да спра да се притеснявам /за щастие той почти не го забелязва/ . Когато ме викне да излезем, сърцето ми почва да бие .. не мога да си обясня защо. И мисля, че не само аз имам тоя проблем.
След това.. вчера той си замина за ВТ , а утре заминава за Италия за 1-2 месеца. Много ми е кофти, че няма да го виждам толкова време, защото го обичам и съм привързана към него прекалено много. Надявам се да разберете проблемите ми и да ми дадете съвет особено за първия.![]()
70 начина да задоволиш жена :
69 + разходка по магазините !![]()
![]()
Познавате се отдавна и няма за какво да си говорите?![]()
Просто се отпусни,явно твърде много мислиш преди да кажеш нещо...
Твърде много се притесняваш,понеже искаш да му се харесаш.Не се безпокой-щом е с теб,значи има защоПросто бъди себе си!
Ами не че няма за какво да си говорим, притеснявам се и вероятно е от това. Познаваме се отдавна, но за първи път излизам с него. Благодаря ти все пак, ще се опитам . (:Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Благодаря ви !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отпусни се и бъди себе си. Няма от какво да се притесняваш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
я по-спокойно.. щом е с теб значи те харесва такава каквато си.. няма нужда да се преструваш.. притеснителна си - ок. .. просто се постарай да свикнеш малко по-бързичко (защото каза, че той не забелязва) .. ако се усети му обясни, че ти трябва малко време да свикнеш и толкова..а и това да спреш да се притесняваш си идва само.. не мисли толкова за това.. още малко като сте заедно няма да усетиш как си се отпуснала и как може да му кажеш всичко без значение какво е..а за заминаването.. ами щом се обичате ще изтърпите 1-2 месеца..през тези месеци си правете планове за това какво ще правите като дойде.. все весели и хубави неща и то времето ще си мине.. айде успех
![]()
Ще свикнеш. И аз в началото на връзката си бях д/г така, но след това с него си говорех неща, които и на уж най-близките ми приятели не казвах. Започнахме да си споделяме всичко и не го чувствам като някакво поредно гадже. Всичко ще се оправи с времето.
Както казаха преди мен бъди себе си и не му мисли много.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
още не си свикнала, добре, че не го забелязва
гледай да се отпуснеш и да свикнеш по-бързо
Благодаря ви много !![]()
![]()
![]()
Stupid little bitch...![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
омг това ми беше познато преди години .. хах колко сладко ^^Първоначално написано от zvezdiichkataa
Иначе заминаването му е повод да осъзнаеш и премислиш поведението си към него. Говори повече, отпусни се .. все пак на никой не би му било интересно да излиза с дръвце ..![]()
Няма от какво да се притесняваш.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от zvezdiichkataa
Ти сериозно ли?Първоначално написано от zvezdiichkataa
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
За кое говориш ? Имам впредвид, че преди да станем гаджета, не съм се водела с него, само 1-2 пъти, което повторих над 2 пъти.Първоначално написано от Priceless
Благодаря ви за съветите . (:
![]()
Ами мисля, че ще ми трябват малко повече от "над 2 пъти", за да разбера как така го обичаш?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Това беше преди да станем гаджета. Тогава си писахме по скайп и така постепенно взех да се водя в неговата компания. Не ми трябваше много време, за да разбера че го обичам, защото е толкова нежен и мил, винаги е готов да ме чака. Не един е cлучая за жалост . (: Както и да е, ще се опитам да съм спокойна. Отново ви благодаря!Първоначално написано от Priceless
Точно един месец правим днес.Първоначално написано от fenkaaa
![]()
![]()
не мисля, че думите "обичам го" отговарят.. та как по дяволите го обичаш, като не можеш да се отпуснеш пред него..
"винаги е готов да ме чака. Не един е cлучая за жалост"
кво викаш те чака?!
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Как така никой не взе под внимение думите ми?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
нормално е
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
"Stupid little bitch..." ли ?Първоначално написано от ccdesigns
Не мисля, че им трябва внимание.
@LeprikonA не съм започнала темата, за да ме питате как така го обичам ..
И за чакането .. няма да ми е много приятно да го разкажа.
![]()
знаеш ли въобще защо си я започнала??Първоначално написано от zvezdiichkataa
обичала била - колкото от днес до утре...![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."