- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Притеснявам се пред гаджето ми
Eстествено, човек, който не е запознат със ситуацията , ще каже така .. ти си точно такъв човек .. и мнението си го запази за себе си, не ми трябваПървоначално написано от LeprikonA
и да, започнах темата - ПРИТЕСНЕНИЕ беше, а не ОБИЧ. "Обичала била - колкото от днес до утре..." съвсем не на място според мен. Не искам повече мнение по темата!! (: Благодаря на всички за съветите, ще се справя.
70 начина да задоволиш жена :
69 + разходка по магазините !![]()
![]()
Е, май всички се досетихме за какво става въпрос. Не си мисли, че това е голямо геройство от негова страна. ; )Първоначално написано от zvezdiichkataa
Относно притесненията ти - наистина не трябва да се срамуваш. Колкото повече се притесняваш, толкова повече няма да знаеш какво да му кажеш. Ако темите ви се изчерпат или не знаеш какво да му кажеш, разкажи му какво си правила днес, за книга/списание, което си чела, някой филм, стара случка...
И аз така бях в началото на връзката ми с приятеля ми, но после свикнах с него, и сега винаги има какво да си кажем, и за нищо не се притеснявам пред него.
Успех! : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от zvezdiichkataa
че аз не те питам, басипускаш тема във форум и не искаш определени мнения - доообре
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Алоууу, бе ти не ми говориш по темата.Първоначално написано от LeprikonA
И @sexa_na_kompleksa , благодаря за съветите.Само ми е любопитно какво си се досетил/а ..
)
![]()
нормално е според мен
едва ли имаш много опит,а и той е по-голям
опитай се да се отпуснеш,бърбори за квото се сетиш и успех!
Нали е твой човек?Недей се притеснява .. отпусни се малко деХодете примерно на кино ,обсъждайте филма и така
Сигурна съм, че когато се върне ще има да си говорите много ...
УСПЕХ!
theo <333
Благодаря ви !
![]()