Здравейте! Аз съм момиче на 14 години и имам гадже на 18. С него се познаваме отдавна, но не се водих с неговата компания. Той е прекалено ``див`` човек спрямо мен. :Д Отначало , когато станахме гаджета , почти не му приказвах, само той ми говореше, а аз му отговарях на въпросите, когато ме пита и се хилex на приказките му . Така, мина известно време, около 3 седмици и вече започнах да свиквам в неговата компания /защото когато станахме гаджета се наложи да сменя компанията си/, вече приказвам без стеснение и т.н. Проблема е , че когато излезем заедно , приказваме си нали, обаче сякаш не говоря толкова свободно както когато сме с другите . Защо може да е и как да спра да се притеснявам /за щастие той почти не го забелязва/ . Когато ме викне да излезем, сърцето ми почва да бие .. не мога да си обясня защо. И мисля, че не само аз имам тоя проблем.
След това.. вчера той си замина за ВТ , а утре заминава за Италия за 1-2 месеца. Много ми е кофти, че няма да го виждам толкова време, защото го обичам и съм привързана към него прекалено много. Надявам се да разберете проблемите ми и да ми дадете съвет особено за първия.
70 начина да задоволиш жена :
69 + разходка по магазините !