- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пречат ли слиповете..
1-во да се извиня, не зная дали темата е за този раздел, но не намерих по-подходящ...
Така, от приятели чух, че слиповете пречели на растежа на половия член... има ли нещо вярно?!
Благодаря предварително.![]()
да не би да тръгнеш без гащи![]()
Дали ще са слипове или боксери, ако са много стегнати влошават качеството и количеството на спермата и това може да доведе до стерилитет ако продължава с години.
^+
А и ако носиш прекалено тесни боксерки или слипове, спарват тестисите и се намалява репродукцията на сперматозоидите.
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Мерси за отговорите. Иначе за качеството на спермата.. може ли да се провери?![]()
И аз съм го чувал това за слиповете,но според мен ако не са стегнати и са ти удобни няма проблем.Аз не съм почитател на слиповете,но това е друг въпрос![]()
Качеството на спермата се проверява със спермограма.
Не вярвам слиповете да имат отношение към растежа на пениса, но спомагат за поддържане на по-висока температура в тестисите.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Има ли някакво изискване за възрастта, за да се направи такава спермограма?