- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пречат ли слиповете..
 Отговор в тема
 Отговор в тема

1-во да се извиня, не зная дали темата е за този раздел, но не намерих по-подходящ...
Така, от приятели чух, че слиповете пречели на растежа на половия член... има ли нещо вярно?!
Благодаря предварително.

да не би да тръгнеш без гащи
Дали ще са слипове или боксери, ако са много стегнати влошават качеството и количеството на спермата и това може да доведе до стерилитет ако продължава с години.
^+
А и ако носиш прекалено тесни боксерки или слипове, спарват тестисите и се намалява репродукцията на сперматозоидите.
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...

Мерси за отговорите. Иначе за качеството на спермата.. може ли да се провери?

И аз съм го чувал това за слиповете,но според мен ако не са стегнати и са ти удобни няма проблем.Аз не съм почитател на слиповете,но това е друг въпрос
Качеството на спермата се проверява със спермограма.
Не вярвам слиповете да имат отношение към растежа на пениса, но спомагат за поддържане на по-висока температура в тестисите.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!

Има ли някакво изискване за възрастта, за да се направи такава спермограма?