Бежова риза с къс ръкав
тъмносиви дънки
черни токчета
това е планът![]()
Аз ще бъда с черна чанта, бежаво-бели кожени кецове, светли дънки и някаква блуза.Ще гледам до 15-ти да си харесам някоя, ако ли пък не ще си измисля нщо.![]()
Със сигурност ще бъде нещо в официален стил, както всяка година съм била.. може би рокля, пък и все пак това ще ми бъде последния 15 септември така че..![]()
![]()
Дънки,тениска или потник и кецове![]()
Като ми тръгнете с едни рокли,едни токове,едни неща,направо ме убивате.
Брях,брях
^ +1
За мен тва е просто 1 обикновен ден ... просто започваме даскало , кво толкова се контите не разбирам...![]()
Ами защо пък да не се контятАз също не съм почитателка на официалните изблици на 15 септември, но пък ако се чувстват по-добре, защо не? Някои се притесняват какво първо впечатление ще направят - ще ги харесат ли новите им съученици, за други пък е последен учебен ден, някои пък виждат в 15 по-специален повод, в които да сложат нещо по-официално, което отдавна искат, но не са намерили повод... Всеки си намира причина ^^
Мен съучениците ми са ме виждали в абсолютно всякаква светлина - от накотена, до без грим и полу-заспала, така че няма голямо значение. Ще ми се наложи да отида с униформа, понеже трябва да съм до знамето, а след това ще се преоблека в нещо друго. Предполагам някакви дънки, блуза и любимите ми обувки. За мен не е нищо специално, така че сутринта ще сложа каквото намеря за добре.
Аз съм с униформа...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
У Ж А С! ;д
За вас контене означава някой да сложи рокля ли?!! Мога да ви кажа че има и НОРМАЛНИ хора, които са изоставили гуменките когато си им е било времето и носят ДАМСКИ обувки, както и не се обличат с рокли и не си оформят косите само когато има повод.![]()
Мисля да съм с къси дънкови панталони и потниче, както и сандали и отгоре нещо връхно ако е студено. Или с една рокличка, която наскоро си купих.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Недей се кара де,момеПървоначално написано от FuckingFreak
Достатъчно женствена се чувствам и с гуменки.Просто ми е леко смешно кагото момиче на 14,15,16 ми е тръгнала на първия учебен ден (о,какъв празник) с 25-сантиметрови токчета и рокля,едва ли не,за бала си.
и това,че не ходим с рокли и токове не значи че се развяваме развлечени и не добре изйглеждащи.Просто не е ненужно официално.
Брях,брях
Нямам си никаква идея.Точно тва си мислех днеска.
Каквото хвана..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Мда, изобщо не е нормално да се изтупаш малко, да изглеждаш добре и да се чувстваш по-същия начин..Аз нищо женствено не виждам в едни маратонки/кецове. Хаха.
Be my wicked lover, but don't be my friend.
Аз харесвам всякакви стилове. Чарът на един човек е в това с какво се различава от останалите.![]()
Иначе на мен ми се налага да съм с униформа .. може би ще сложа някакви къси панталонки отдолу и скоро ще трябва да изляза да ловувам за обувки ..
абе мисля да се барна, все пак е като за последно
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Сега ми е все едно,но помня миналата година вече знаех как ще съм облечена8 клас,страсти...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
С униформа сме ...
оо, аз съм асистентка на знаменосеца. хаха. няма да мога да 'барна' много![]()
I guess you're too afraid to show your feelings...
оох не съм най-сигурнаа .. ще видя тия днии![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Почти съм го измислила, ама всичко зависи от времето и настроението ми.За мен е важно как ще изглеждам на 15ти, защото ВИНАГИ си правим супер много снимки, които после се размотават навсякъде иии ако не съм облечена добре ще е трагедия.
Не говоря за прекомерно контене и притеснение , АМИ АКО МИ СЕ РАЗВАЛИ КОСАТА, -.- но все пак никога не бих отишла с :
1. Кецове, стари при това, илии някакви груби /;
2. къси панталонки.
Според мен показва малко или много неуважение.![]()
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
и кое му е неуважителното да отидеш с кецове :о все едно някой изобщо ви гледа, айде стига
пт - дънки, тениска/потник, жилетка и кецове![]()