.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 147

Тема: 15.09

Hybrid View

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Някаква блуза, дънки и маратонки - нищо по-специално.
    За мен т`ва си е обикновен ден.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Фен
    Град
    София
    С новите ми дрешки. Кафяви дънки по краката, кафяво потниче, косата на кок, с маратонки (бели) и съм готова

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от Kalliaa
    Почти съм го измислила, ама всичко зависи от времето и настроението ми. За мен е важно как ще изглеждам на 15ти, защото ВИНАГИ си правим супер много снимки, които после се размотават навсякъде иии ако не съм облечена добре ще е трагедия. Не говоря за прекомерно контене и притеснение , АМИ АКО МИ СЕ РАЗВАЛИ КОСАТА, -.- но все пак никога не бих отишла с :
    1. Кецове, стари при това, илии някакви груби /;
    2. къси панталонки.

Според мен показва малко или много неуважение.
    Да бе, наистина ще е ужасна трагедия.. бива ли такова нещо просто.
    Аз пък точно ако времето е хубаво, ще отида с къси панталонки.

Аз цяла ваканция избирам.... избрах....

и днес като се сетя какво съм избрала, ми иде да се застрелям. Пак ще почвам отначало избирането...

Оле, миналата година бях за осми клас от август се занимавах...
    Сега ще се понаправя, все пак 3 месеца не съм ги виждала пичовете.
    Може би дънки, средновисоки обувки, тънка жилетчица и част от униформата.
    Be yourself... there are enough other people. : )
    - Weezy ♥ -

Аз мисля да съм с панталон с брич, черен с по-готина туника и високи обувки, но за грима и прическата ще обърна голямо внимание
    .................

Чакайте малко бе...Всеки си има стил.. Едни харесват токчета, други - кецове..Аз ако не бях принудена да съм с униформа също щях да съм с дънки,тениска и кецове.. Какво толкова официялно виждате в този ден.. Да, наистина трябва да изглеждаме добре..но чак пък толкова...

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Тази година изобщо няма да се гримирам или глася за 15-ти, защото ще съм за първа година там..
    А ти си на 13 и не знам за какво трябва изобщо нещо да правиш,
    след като това си е нормален ден, както всички други.
    Не смятам, че е ден като всички други, още повече, че ще е за първа година там. Не съм съгласна с вас, че не трябва да се гласи и т.н. може би не прекалено, но все пак не трябва да е с дрехите от вкъщи,едва ли не, нали?
    Едва ли някой ще отиде с "дрехите от вкъщи". Ама е факт, че никой не си спомня как са изглеждали съучениците му на 15 септември в 8 клас - тогава дори имената не си знаехме.

Като гледам ще е 26 градуса, което значи, че моята мечта за дъждовен 15 септември отпада вече 3та година. Fuck.

И още не знам какво ще облека.

Колкото да тоя спор, който го водите - дали е подходящо с кецове/токчета... за тези на токовете - какво значи "неуважително"?! Както казаха преди мен - всеки си има стил. А и нали вие сте на токове, к'во ви дреме за другите? А пък за момичетата, които предпочитат кецове - и да е на 13 и да се качи на 50см ток - какво като?! Да, смешно е, обаче си е за нея. Престанете с тия простотии ;D

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз ще съм си с униформа... просто много ще съм яка, всички ще ме забележат
    Иначе и аз не мисля да се глася кой знае колко за това... Косата ми както обикновено ще си е изправена, няма прически, няма нищо, най-много да си направя обем ... Няма да слагам много грим ... за кво ми е

Фен Аватара на cskavd
    Град
    Vidin
    Тениска на Lil Wayne, дълги панталони и кецове Супра
    Man United Forever

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Скини дънкии..блузка с Минии и маратонкии Косата ще е права..нищо специално ...
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Супер фен Аватара на Djuff
    Косата или ще ми е пусната или на висок кок, за да не ми пречи, ще видя един ден преди тва кви дрехи ще обличам,всекидневния ми грим и тва е - нищо специално със старият ми клас ще съм ;дд.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Една сива блузка с малко по-изчанчено деколте и сиви дънки,или черни джинси.С черни пантофки и голяма черна чанта.

Еееех и ние да бяхме с униформи, толкова чудене какво да си облека щеше да отпадне, толкова купуване на парцали.... Много практично ми се струва и така изпъква този, който просто си е чаровен и симпатичен.

Вероятно дънки, тениска и платформи, да си ги понося последните топли дни.

Аз ще съм с бяла блузка с едно паднало рамо, дънки и пантофки-балеринки.
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Мега фен Аватара на strawberry88
    Униформа! ... и с обувки тип балеринки.

Не съм съвсем сигурна още,но май ще съм с черна туника,сиви дънки и сандали.

блузка тип прилеп цвят бордо<3, тъмносини дънки скини, обувки тип балет, права коса

Ехх и аз бях така преди 2-3 години ( сега ще съм 10 клас ) то не беше мислене още от края на август с какво да съм облечена, прическа ( даже и на фризьор съм ходила ) даже и за лак на ноктите си мислих Според мен това сега са си чисто излишни неща. А само като си помисля колко пари съм давала за тетрадки, химикалки, моливи, фулмастри, несесери и глупости Сега тази година ще съм с бял потник, тесен бежов панталон и боти, косата мисля да е права с обем, грим - спирала, мааалко сенки, фдт и перли.. хаха това е !

Само не знам за какво е цялото това гласене, със съучениците си ще бъдете заедно около 9 месеца и ще ви виждат във всякаква светлина
    Винаги имаш избор !

Ами сложи едни готини дънки, някоя блузка която е по широка от този тип http://www.google.bg/imgres?q=%D1%88...t:429,r:1,s:26 или от този http://www.google.bg/imgres?q=%D1%88...&tx=104&ty=104
    съчета с някой часовник или гривничка добави гердан и ще изглеждаш супер
    !!! Продавам ръчно изработени бижута !!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=401161

https://picasaweb.google.com/108084175227885091320 (албум)

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Готова съм.
    Тениска на раета - бели и цвят шампанско, светло сини дънки, светло кафяв polka dot шал, чанта пак в цвят шампанско иии oxford shoes, в странен и неопределим цвят.

Много ви се радвам!Често.Преди години всички се обличаха с извинение като малки "кучвички" за 15 септември,хубав избор сте избрали всичките наистина
    .................

Цитирай Първоначално написано от strawberry88
    Униформа! ... и с обувки тип балеринки.

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    Готова съм.
    Тениска на раета - бели и цвят шампанско, светло сини дънки, светло кафяв polka dot шал, чанта пак в цвят шампанско иии oxford shoes, в странен и неопределим цвят.
    ♥ Oxford shoes!

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    Готова съм.
    Звучи готино!
    Аз - потник в топли цветове на едри цветя, коралова жилетка, може би бежов шал, ако не е чак толкова топло, скини сиво-бежови дънки, сандали/балеринки, кафява пощальонска чанта. И едни дървени обици.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си