Здравейте всички...Малко е рано но да ви попитам със какво ще се облечете за 15
предпочитам всичко от по- рано да си измисля..
моето училище няма унифоми
и още един въпрос .. на 13 съм нещо да ми предожите
но не искам да е пола нио рокля :P Благдаря на тзи които прочетоха темата и дадат своите мнения
![]()
![]()
И как, ако смея да попитам, ще разбереш какво ще е времето на 15ти?
+ това малко отрано си се филмирала..
мии не искам да се заядам, но кажеме че е топло с какво или ако еко хладно .. не питам точно със какво ми към какво ще сте се орнтирли![]()
А от рано.. Глупости.. Други години от юни ги пускаха тези теми![]()
Иначе по темата: дънки и изчистена блузка или риза.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
гадни стееееееееее ..![]()
За мен миналата година беше последния 15ти .. а тази се явявам само като придружителка ..![]()
![]()
![]()
много ми е сад ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Амии, не съм си купила дрехи за 15ти още - много е рано и в повечето магазини не са излезнали есенните колекции.
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
аз имам тоалет,прическа,нокти и обувки за 15ти.
иначе с пантофки/сандали,скини дънки и тениска/потник с някво якенце отгоре евентуално
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Хахаха почна сеИма един месец до 15-ти , наслаждавай му се и не мисли за глупости.
Ден като всички други е.
Да,да,отсега ще му мисля.. пълна лудост.
Първо-есенните колекции още не са излезнали.Всякъде има само летни неща и още не съм се запасила за есента.
Второ-няма да си купувам специално дрехи за 15.Ден като всеки друг!Не знам защо половината мислят какво да си сложат още от август месец.
Искат да направят добро впечатление. Но съучениците ви са хората, които ви виждат 9 месеца в годината. Те са ви виждали с омачкани/кални/мръсни/мокри от времето примерно дрехи, развалена коса, изнервени, притеснени, ядосани и във възможно най-лошата ви светлина. Не виждам защо трябва да се глася за хора, с които ще си изливаме нервите и ще преодоляваме трудностите заедно цяла година :Д А и не смятам да ходя на училище и докато правя контролно да се притеснявам дали гримът ми се е развалил или дали трябвало да си изправя косата.
принципно съм много съгласна, и аз мисля така, но има хора, които все пак тази година за първи път ще се срещнат с новия си клас и се притесняват какво впечетление ще направят...аз също ще съм 8 клас, ама няма да правя планове. каквото си облека - това ще ее не ми пука особено за това какво ще помислят другитеПървоначално написано от DesireToFire
![]()
вместо да го погледнете като празник и да си измуфтите още един чифт обувки от мама и тати,вие се обяснявате как няма да се гласите..толкова ви е акъла![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Гимназията ми е далече и 9ти и 10ти клас винаги съм била с токчетаТая година мислех да не съм,днеска пък седях и си мислех, и видях едни любими много високи сандалки
![]()
С дънки и потниче нещо ще съм,де да знам![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
не на всеки тати му угажда на поредната прищявкаПървоначално написано от tonie__
![]()
Нямам си на идея с какво ще съм.Но ще съм с дънки предполагам и някоя блузка според времето и пантофки.
Е аз това го правя за новата учебна година като цяло, не за 15 :ДПървоначално написано от tonie__
говорите за 15ти все едно е някакъв празник...аз предпочитам да не отида
![]()
Шапка,риза,дънки до коляното..![]()
и азПървоначално написано от JustForFun
![]()
Не се знае какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш.
+ и аз така, нищо екстравагантноПървоначално написано от titinkaa
![]()
![]()
Нямам си никаква представа какво ще си обличам.
Най-вероятно скини дънки и някаква готина блуза с къс ръкав. Ако е хладно и някое ново яке. Ще съм с пантофки и това е.
Ама нищо не съм решила окончателно,а пък и чакам есенните колекции.
Не съм мислила какво ще облека. Има още доста време. А и + това не отиваме на някакъв празник или важно събитие, а на училище.
Към авторката- ако си за първа година и си в ново у-ще, няма смисъл от много кич и престараване. Можеш да направиш добро впечатление, дори и да си по- семпла.![]()
Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'
и мен и мен ..Първоначално написано от vesito95
![]()
Нямаше логика,беше любов.