Някаква блуза, дънки и маратонки - нищо по-специално.
За мен т`ва си е обикновен ден.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
С новите ми дрешки. Кафяви дънки по краката, кафяво потниче, косата на кок, с маратонки (бели) и съм готова![]()
Да бе, наистина ще е ужасна трагедия.. бива ли такова нещо просто.Първоначално написано от Kalliaa
![]()
Аз пък точно ако времето е хубаво, ще отида с къси панталонки.![]()
Аз цяла ваканция избирам.... избрах....
и днес като се сетя какво съм избрала, ми иде да се застрелям. Пак ще почвам отначало избирането...![]()
![]()
Оле, миналата година бях за осми клас от август се занимавах...
Сега ще се понаправя, все пак 3 месеца не съм ги виждала пичовете.
Може би дънки, средновисоки обувки, тънка жилетчица и част от униформата.![]()
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
Аз мисля да съм с панталон с брич, черен с по-готина туника и високи обувки, но за грима и прическата ще обърна голямо внимание
.................
Чакайте малко бе...Всеки си има стил.. Едни харесват токчета, други - кецове..Аз ако не бях принудена да съм с униформа също щях да съм с дънки,тениска и кецове.. Какво толкова официялно виждате в този ден.. Да, наистина трябва да изглеждаме добре..но чак пък толкова...
Едва ли някой ще отиде с "дрехите от вкъщи". Ама е факт, че никой не си спомня как са изглеждали съучениците му на 15 септември в 8 клас - тогава дори имената не си знаехме.Първоначално написано от danibebi
![]()
Като гледам ще е 26 градуса, което значи, че моята мечта за дъждовен 15 септември отпада вече 3та година. Fuck.
И още не знам какво ще облека.
Колкото да тоя спор, който го водите - дали е подходящо с кецове/токчета... за тези на токовете - какво значи "неуважително"?! Както казаха преди мен - всеки си има стил. А и нали вие сте на токове, к'во ви дреме за другите? А пък за момичетата, които предпочитат кецове - и да е на 13 и да се качи на 50см ток - какво като?! Да, смешно е, обаче си е за нея. Престанете с тия простотии ;D
Аз ще съм си с униформа... просто много ще съм яка, всички ще ме забележат![]()
![]()
Иначе и аз не мисля да се глася кой знае колко за това... Косата ми както обикновено ще си е изправена, няма прически, няма нищо, най-много да си направя обем ... Няма да слагам много грим ... за кво ми е![]()
Тениска на Lil Wayne, дълги панталони и кецове Супра![]()
Man United Forever
Скини дънкии..блузка с Минии и маратонкииКосата ще е права..нищо специално ...
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Косата или ще ми е пусната или на висок кок, за да не ми пречи, ще видя един ден преди тва кви дрехи ще обличам,всекидневния ми грим и тва е - нищо специално със старият ми клас ще съм ;дд.
Една сива блузка с малко по-изчанчено деколте и сиви дънки,или черни джинси.С черни пантофки и голяма черна чанта.
Еееех и ние да бяхме с униформи, толкова чудене какво да си облека щеше да отпадне, толкова купуване на парцали.... Много практично ми се струва и така изпъква този, който просто си е чаровен и симпатичен.
Вероятно дънки, тениска и платформи, да си ги понося последните топли дни.
Аз ще съм с бяла блузка с едно паднало рамо, дънки и пантофки-балеринки.![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Не съм съвсем сигурна още,но май ще съм с черна туника,сиви дънки и сандали.![]()
блузка тип прилеп цвят бордо<3, тъмносини дънки скини, обувки тип балет, права коса![]()
Ехх и аз бях така преди 2-3 години ( сега ще съм 10 клас ) то не беше мислене още от края на август с какво да съм облечена, прическа ( даже и на фризьор съм ходила ) даже и за лак на ноктите си мислихСпоред мен това сега са си чисто излишни неща. А само като си помисля колко пари съм давала за тетрадки, химикалки, моливи, фулмастри, несесери и глупости
![]()
Сега тази година ще съм с бял потник, тесен бежов панталон и боти, косата мисля да е права с обем, грим - спирала, мааалко сенки, фдт и перли.. хаха това е !
![]()
Само не знам за какво е цялото това гласене, със съучениците си ще бъдете заедно около 9 месеца и ще ви виждат във всякаква светлина![]()
Винаги имаш избор !
Ами сложи едни готини дънки, някоя блузка която е по широка от този тип http://www.google.bg/imgres?q=%D1%88...t:429,r:1,s:26 или от този http://www.google.bg/imgres?q=%D1%88...&tx=104&ty=104
съчета с някой часовник или гривничка добави гердан и ще изглеждаш супер
!!! Продавам ръчно изработени бижута !!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=401161
https://picasaweb.google.com/108084175227885091320 (албум)
Готова съм.
Тениска на раета - бели и цвят шампанско, светло сини дънки, светло кафяв polka dot шал, чанта пак в цвят шампанско иии oxford shoes, в странен и неопределим цвят.![]()
Много ви се радвам!Често.Преди години всички се обличаха с извинение като малки "кучвички" за 15 септември,хубав избор сте избрали всичките наистина![]()
.................
Първоначално написано от strawberry88
Звучи готино!Първоначално написано от lisi4ety
Аз - потник в топли цветове на едри цветя, коралова жилетка, може би бежов шал, ако не е чак толкова топло, скини сиво-бежови дънки, сандали/балеринки, кафява пощальонска чанта. И едни дървени обици.