черен клин отгоре с пола и розова блузка :P
Дънки, обувки на платформа, черна риза и вратовръзката от училище .. :P
Обичам малко, предимно себе си.
И двете много добър избор сте направилиПървоначално написано от pressiana
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Божеее аз единственото ,което знам е какъв цвят ще ми е косата (днес се боядисах,но то всички си знаят,че съм си изрусена ;д ) и лак,защото преди няколко дни една пр. ми показа един лак и сега искам много да си го направя ;д (не заради 15ти ;д ) ..
Като се замисля ще съм с дънки,трябва да реша кой,някакво потниче и ако е хладно имам едно късо,дънково яке...но го дават 35-6градуса времето ... ии някакви сандалки от тия равните или балеринкии...съмнявам се да имам желание за токчета...ще се наглася повече,само защото после отивам на кафе,иначе за даскало ...няма смисъл,отиваме за 10 мин. ;ххх
Шофирай разумно - стигни жив!
Дънки, тениска на райе и маратонки.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
черни дънки, черна блузкаи черни маратонки
тематичноПървоначално написано от mlakniwe2
![]()
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
Всъщност реших да съм с черни дънки , бяла риза /от униформата/ и спортно-елегантни обувки.
Първоначално написано от djuwkata
![]()
![]()
![]()
Аз ще съм с неофициална, лятна рокля в цвят, близко до прасковения, но не точно.
Също така ще съм с бели сандали на ниска платформа и са на цветяМалко са стари, но си ходят с роклята. Също така някакво колие, ако има слънце - слънчеви очила и една чанта-плик пак на цветя (може би.)
![]()
Awe кво всички си пишете "ЖЕНСКО СЪМ", естествено че като си се кръстила Bonbon4i/sladuranka/girl4ety ще си женско!
Мале, как се влияете от модата... аз нито си купувам 'най-новите колекции', ходя си със старите дрешки... по темата: аз ще съм със униформа, което няма да ти помогне особено.. униформа: риза, вратовръзка, пола (къса)... а аз ще добавя потник, чорапогащник/гети и боти...
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Аз ще съм водеща на откриването и няма как - с униформа. Риза, вратовръзка, елек, пола, високи обувки и ЧОРАПОГАЩНИК (КАК Я МРАЗЯ ТАЗИ ДУМАААА... :Х ) Пък как планирах да отида супер небрежно и с една торба моркови..![]()
Момиче ^^
Охо.. и ти ще си деветокласничка, а ??? Няма ли да ти е топло така- дават го 33 градуса вдругиденПървоначално написано от arsenalllbaby
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
^ Нееее, 11-и клас ще съмИ доста ще е топло ;дд И с униформата.. Аз ако не се разтека там пък на ;д
Момиче ^^
Е то ше е 33 в 2-3 часа.. не в 9 сутринта. Така де, дори да сте в 12 там, пак няма да е толкова горещо.Първоначално написано от FreshJuice
Черни дънки, черни високи обувки и се двоумя между две блузки..
Нямате уноформи, но все пак е първият учебен ден. Облечи някоя ризка, която е не само официална, ами и модерна. Надолу дънки или черен панталон. Нещо такова: http://ivet.bg/zdjecia/1031.jpg
леко нърди ще съм, но е сладко ;д
един shirt, на който пише
I'M NOT A STAR
I'M AN ASTROPHYSICIST
а между надписите има едно рисувано момиче със синя коса и nerdy glasses
![]()
в BENETTON я има <3
отдолу една широка дънкова пола и сини кецове 1/2
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
По същия начин бях един първи учебен ден (май беше 6-сти клас) само че тениската ми беше другаПървоначално написано от BrainlessROCKBABY
Believe in Yourself !!!
ЯкоПървоначално написано от kaRamella
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
бях облечена с черен клин и розова пола отгоре с черно-розова блузка на бели ленти по нея :P![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)