.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Фен Аватара на sambadance94
    Град
    Пловдив

относно тена и слънцето...

Наскоро ходих на басейни, но се позачервих и нали както си следва след 2-3 дена почернях. Да но след 1 седмица започнах да се беля, но по ръцете си остана като петънца 3-4-5 и по-точно не можах да се обеля като хората по ръцете. Тъй като съм танцьорка ползвам бронзанти, когато наближи състезание, но сега лятото не съм ползвала (не се е налагало; последно беше преди 3-4 месеца и разбира се "боята"си падна). Но сега като че ли започнаха да се появяват нещо като ситни пъпчици с бели връхчета. Чувала съм, че такива петна могат да са признак за рак на кожата.. Бих искала да чуя мнението ви какво може да е това, дали е от бронзанта?? Благодаря предварително

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Слънцезащита ползваш ли?
    Правилно ли съм разбрала, че след излагането на слънце имаш петна по кожата, които не са "хванали тен"?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Пловдив
    Да, ползвах слънцезащитни продукти. Но след слънце се получиха.. и то след като почнах да се беля, като едно такова недоизбелено де да знам и аз как да го нарека. Нямам си и на идея какво може да е

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Дерматолог.
    При положение че няма как да обясниш какво е и не си постнала снимки, няма как да гадаем.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Пловдив
    Сега ще ходя неделя на море да видим ако се попека на слънце какво ще стане, ако се задълбочи най-вероятно ще ида на дерматолог. Друг вариант не виждам ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си