- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревността-обич или проява на висш егоцентризъм
Според мен ,когато човек обича истински не би наранил любимия ,а когато се появи ревност ,ревнуващият си мисли,че така показва колко силни чувства има ,и колко много обича,но същност иска само за себе си него/нея ,без да се съобразява какво иска той/тя.
Ревнуваният бива преследван,той е като затворен в клетка дори и капка ревност да се появи в дадена връзка е проява на егоизъм![]()
Още ли не си намерила кой да те чука бре.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Защо толкова злобно отговаряш срещу мен?Първоначално написано от NomNomNom
Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
За мен е липса на доверие.
И спря да се върти за миг земята..
Защото всяка твоя тема/мнение е с безмозъчен замисъл .Първоначално написано от SunsetGirl
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
и какъв е проблема
не разбирам, какво общо има това с теб![]()
ама аз явно съм тъпичка
готини теми пускаш
*беше ирония
NomNomNom,тук се дискутира дадена тема,а не мен,както виждаш има хора,които проявяват интерес,и си изказват мнението.
Като мислиш,че е глупаво и безинтересно просто не пиши,държанието ти издава избиване на комплекси освен това е доста грозно момиче да говори по този начин.
А,и всеки човек си има различно мнение по всяка тема,просто си решила да си правиш кефа,като ме нареждаш,толкова по-зле за теб.
''-''
За ревността може да има много причини... Смятам обаче, че човек като ревнува това не му дава право да унижава, да обижда и да причинява на другия страдание само защото той страда... Не знам, може би нямам най-точните представи за ревност, поне на мен това ми се е случвало.. Почват се едни скандали, едни обвинения с цел на човека да му стане криво, че е направил там каквото е правил.
BOOOOOOOOOOOOO!Първоначално написано от SunsetGirl
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Според мен ревноста е признак на голяма обич ... за мен който не ревнува не обича истински или не е изпитал тази голяма обич която някой хора са изпитали ;]
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg
Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава:P
Кой ще я вземе таяПървоначално написано от NomNomNom
![]()
Да ,бе ... помня как се дразнех като малък на едно момиче ,с което уж се харесвахме ,че си говореше и с другите момчета и се кефеше на разни неща ,които правят. Деба колко я обичахПървоначално написано от icetoo0
![]()
Ревността е слабост да не загубиш притежанието /независимо дали е човек или предмет/. Всеки има начин да пази нещата си, но понякога този начин е доста болезнен за половинката ти. Това т.е. означава, че човека до теб не иска да те има друга особа и се опитва да запази спечеленото само за себе си. Понякога ревността се превръща в притежание на даденото. Тогава става още по-страшно тъй като се започват скандалите и другия иска лично пространство. Но все пак не трябва и да се дават поводи за ревност тъй като ще са наранени и задушавани.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
За мен е и от двете по малко ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Избиваш комплекси,ти не бери грижа за личния ми живот,не трябва да те вълнува иначе се кефя,че ми следиш профила и се заяждаш показва интересПървоначално написано от Sh@d0w
Моля ,хора,които няма да коментират темата,просто да не се излагат![]()
Ми че то и аз те столквам ,и ...?![]()
Какво съм изпуснала?![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не си спомням да съм видяла нещо лошо от тебеПървоначално написано от Auriss
![]()
Всеки ревнува човека,когото обича.Дали обаче ще е в рамките на нормалното или ще стане влудяваща ревност.. това вече е различно.Голямата ревност е породена от липса на доверие,лично според мен.
Ако ревнуваш,значи смяташ,че не заслужаваш нещо или не си сигурен дали е твое.(може и от ниска самооценка да е)
Когато човек ревнува това значи,че иска дадения субект само за себе си,без да се съобразява той/тя дали е щастлив с него.
Била съм лудо влюбена ,ревнувала съм много,и сега осъзнавам,че любовта ми е била просто внушение,но не истинска
Ти си луд по нея , а аз й завиждам, защото съм глупава и никой не иска да ме погледне, камо ли да имам сексуален животПървоначално написано от Auriss
![]()
По темата - все ми е едно.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...