- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревността-обич или проява на висш егоцентризъм
Ти да не би да ми светиш ,та си запозната с любовния ми живот ,да си гледа гаджето,и да си я обича,не да си избива комплекси,и да се заяжда в мрежата като теб,например.Първоначално написано от NomNomNom
Щом си има гадже,отделя време да се заяде и да напада вместо по цял ден да се отдаде на нея ,отделя време и на мен с нападенията също като теб,както ти отделяш време за мен,а също внимание и интерес .
А,и не ми е ясно защо се месиш между шамарите вместо да се чудиш с кого да се заядеш ,излез с приятели,ако имаш такива въобще и отидете на плаж,или не по-добре да се заяждаш в интернет,защото това те храни,ти си тази с проблемите ,аз просто не позволявам на никого да се подиграва с мен,разбираш ли било то в мрежата или извън нея
Продължавай да пишеш,и да се излагаш с нападките срещу мен,защото по този начин се излагаш единствена ти
Как да не се лаская на такова внимание и интерес независимо,че е със злоба ,действията ви показват,че не съм ви безразлична,и че ви дразня понеже не ви позволявам да се подигравате с мен
Също съм поласкана,че ми следиш редовно профила с коментарите това показва интерес за разлика от мен,тъй като слабо ме вълнува какво и на кого си писала ,хайде хранете ме ,продължавайте да се излагате
Have a nice day